Nu äntligen är jag här igen, en månad har snart gått sen jag kikade in här sist och det pga tid.
Jag har kört fullt ös här,  dotter med familj har flyttat,  jag har jobbat,  tapetserat nedervåningen och sen har vi haft den där underbara vinterkräksjukan som jag hoppats på att slippa.

Men nu är vi på gång igen och jag känner mig redo för att ta tag i livet igen 😊

Har funderat mycket på det här med familj senaste tiden och för mig betyder familjen allt, men de sista 20 åren så har jag varit så upptagen med mina barn och deras så jag har glömt min egen familj som jag växt upp i,  min mor,  min far,  min bror och min syster,  den jag ärligt tänkt mest på är min ängla bror,  min bror som gick bort Valborg 2008.
Vi höll ihop i vått och torrt,  pratade om allt.
Vi var samma skrot och korn åh var lite utanför ramen,  kände att vi var lite som svarta fåren i släkten,  dem som skämde ut familjen så därför höll vi ihop,  vi var ett.

Detta är något jag funderat på väldigt mycket på,  vår mellan bror har levt ett säkrare liv än oss,  jobbat,  varit aktiv i föreningslivet medans vi strulat runt,  vi kände oss som pest och kolera brevid våran mellanbroder.
Detta har jag funderat på....
Vi höll oss undan våran bröder och kände att vi inte dög...
När bror gick bort försvann en enorm bit från mitt hjärta,  jag trodde jag aldrig skulle resa mig igen,  jag gav upp,  jag orkade inte kämpa,  jag stötte bort min mor och far,  vår mellan bror...
Jag gav upp mina egna barn,  allt dog med min bror och jag blev ett känslokallt monster.

Men åren gick och jag fick lillfis,  det kom att förändra allt,  utan honom hade jag nog helt ärligt inte orkat leva längre, men idag kan jag se allt ur ett klarare perspektiv.
Jag mår bra och trotts några fall då och då så håller jag mig fortfarande över ytan.
Jag har tänkt mer och mer på min mor,  min far och min mellanbror, de lever,  de lever här och nu åh jag måste visa hur mycket jag älskar dem,  för det gör jag med hela mitt hjärta.
Jag har idag insett att det var inte jag och store bror som var utstötta och sågs ner av mellanbror.
idag inser jag hur jobbigt det måste känts för honom genom åren att jag och storebror höll ihop och hade så starka band och lämnade honom utanför,  för det var så det var,  vår rädsla över vårat leverne gjorde att vi stötte bort vårt eget kött och blod och jag skäms något så fruktansvärt.
Jag älskar vår mellanbror och jag vet att vår storebror älskar honom fortfarande från himlen.

Men vi lever här och nu åh jag ska sammanföra våran familj igen och denna gången är det med mor och far,  mellanbror och hans fantastiska familj,  min familj med sina familjer,  tillsammans är vi en gigantisk, fantastisk familj som måste återförenas och det gäller även vår syster som jag aldrig talar om,  min syster som föddes med en hjärnskada, min syster jag aldrig talar om,  min syster som jag under mina första 16 år var så stolt över,  men vad hände???
Mitt liv tog över och jag glömde det som var viktigast för mig.

Men lillfis väckte mig och jag vill ge han det jag en gång växte upp med,  en nära kontakt med familjen,  släkten och inte bara på min sida utan även på hans pappas sida.

Någon måste ta tag i detta nu och jag känner att det är jag som ska göra det.
Jag ska visa vår son och våra familjer vilka fantastiska familjer vi faktist alla är,  både med fel,  brister,  sjukdomar och diagnoser.
Alla är vi ett och samma kött och blod 😍

Pelle min kära mellanbror, idag kan jag öppet erkänna att jag älskar dig och jag är så glad över att vi tagit upp kontakten igen, kommer aldrig släppa dig igen.

till er andra,  sätt er ner och tänk tillbaka och tänk på vad ni faktist har runt om er,  trotts jobb,  skola,  sjukdomar,  diagnoser mm åh ta vara på det för en dag är det försent.
Ta vara på livet....

Ha deee

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon får jag väl säga denna tidiga lördagsmorgon.
Ställde larmet på 09 idag och tänkte att jag skulle sova lite längre idag,  men kroppen är inställd på att gå upp tidigare så jag vaknade vid 08.
Skrev inget inlägg igår så jag kör en liten uppdatering idag istället.
Jag passade Agnes några timmar medans Sara tog med sig Victor ner till stan och tog en fika med en kompis så lillskruttan var med och hämtade Kevin på dagis och jösses så glad han blev :)

På eftermiddagen körde svärmor oss så vi kunde handla hem tapeter och färg till nedervåningen åh när vi väl stod och tittade på tapeterna vi bestämt oss för så ändrade vi oss,  men det kommer bli så jäkla bra när det väl är uppe.
på onsdag flyttar Sara med familj och på torsdagen kommer jag städa varenda vrå i lägenheten innan vi kör hit våra möbler och annat igen sen till nästa helg så blir det att börja renoveringen :)
När vi kom hem så tog vi en fika och sen tog vi det lugnt resten av kvällen.
Idag blir det en tur in till Jönköping och hälsa på mina föräldrar men om det skriver jag om ikväll och passar på att önska alla en fantastisk Lördag 😘
Ha deee

Likes

Comments

Jag förstår verkligen inte vad det är med mig,  jag känner mig enormt trött hela tiden och kan ärligt säga att hade jag inte haft lillfisen så hade jag garanterat sovit dygnet runt.

Haft en rätt skön dag idag, vaknade lite sent efter att ha snoozat larmet lite väl många ggr, vaknade 08.20 och Kevin skulle vara på dagis vid 09.00
stressade runt som en yr höna med att fixa frukost,  fixa fram kläder och dessa jäkla strumpor som bara försvinner, mitt i detta ringer gubben och vill säga godmorgon och jag får inget sagt eller gjort 😕
Men efter många om och men kom vi iväg påklädda och klara åh var på dagis 9.10
När jag kom hem igen så satte jag direkt igång att tvätta och städa, hämtade åter kevin kl 14 och de berättar att han idag varit modell och gjort olika spiderman poser medans de fotat honom och han var så mallig över detta 😊
väl hemma så bestämde jag mig för att vi bara skulle ta det lugnt och det är precis vad vi gjort och vid 17 tiden somnade lillfisen åh sover fortfarande så han var nog trött.
Nu ska jag hålla upp en kopp kaffe,  sätta mig i soffan och njuta av lugnet en stund innan min kära man kommer hem.
så passar på att önska alla en fortsatt härlig kväll 😘
Ha deee

Likes

Comments

Detta är då jag :)

Min Älskade man Jonas och vår gemensamma son kevin

Översta bilden är en yngre jag och sen Kommer mina vackra töser Ida 19år, Freja 12år och Sara 20 år

Här är mina underbara grabbar Jonatan 17år, Birk 10år och Kevin 3år

Mina gosiga Bonusbarn Tvillingarna Noah och Dennis 12år och Becka 10år

Mina älskade barnbarn

översta raden är Idas pojkar Junior 2 år och Loke 9 månader

understa rader är Saras små Victor snart 2år och lilla Agnes 6 månader

​I familjen ingår även en till bonus son, Robin som är 15 år.

Som ni förstår så är vi en ganska stor familj men det är bara Kevin som bor hemma .

Jag jobbar som personlig assistent och trivs jättebra med det, men har börjat fundera mer och mer på att läsa till undersköterska brevid.

Gubben min jobbar som lagerarbetare och är anställd genom Externia åh jobbar just nu på nya Rusta lagret i Norrköping så han veckopendlar och är bara hemma från sen fredags kväll till middag på söndag så det blir inte mycket tid tillsammans.

Jag har haft äldsta dottern med familj inneboendes hos mig i några månader men nu har de hittat ny bostad och flyttar till månads skiftet så vi har denna veckan på oss att fixa inför deras flytt, sen börjar jag med en totalrenovering av lägenheten som är en 4 rummare, etagevåning.

Första planen är att slita ner tapeterna på nedervåning och sätta upp nya fräscha, vi har bestämt oss för att köra på en industri stil på nedervåning som består av kök, vardagsrum och hall, kommer köra på en fondtapet med sten och en grå betong tapet på resten.

Inredningen ska bestå av natur, sten, trä, betong och metall så det är första prio.

Sen ska köket få sig en omgång med nya köksluckor, ny köksbänk och nya vitvaror.

När det är klart så blir det övervåningen och hur det ska bli är ej ännu bestämt då bonusbarnen ska vara med och planera det då det blir deras rum, grabbarna kommer få dela på ett av de större sovrummen och Becka ska få ett eget, så så långt har vi kommit med det.


Jag fyller ju även 40 i år så det ska bli lite större festligheter och är redan i full planering, kommer nog upp en del av det här.

Tvillingarna fyllde år i Januari och har ej hunnit få sitt kalas hos oss än då vi haft huset fullt men nu ska även det bli av så i helgen ska vi träffas och prata om hur de vill ha det.

Becka fyller 10 i Maj och där är det redan bestämt att hon ska få ha ett pyjamasparty där tio vänner ska få komma och sova över.

Men nu får det räcka för denna gång, men nu vet ni vilka vi är och vad som kommer komma upp bland annat så jag hoppas på att ni finner mitt ganska kaotiska liv lite intressant.

Kommer åter imorgon med nytt inlägg och tills dess önskar jag alla en härlig natt <3

Ha deee

Likes

Comments