sex och relationer, tips

Hello fuckers😉 Jag tänker och vet att många av er har massa frågor om just ämnet sex och annat som rör sig kring ämnet. Jag kollade på denna videon, där man får svar på många frågor och har ni inte sett denna så kolla. Ni får svar på många frågor och lär er knske något nytt. Beställ även hem boxen som nämns i videon, den kanske kan gör erat sexliv bättre och roligare. Kolla kära läsare.

Trollis92

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

sexleksaker, onani, Onanitips, orgasm, samarbete

I samarbete med palora.se

Hello fuckers😉Fått lov och testa Satisfyer Pro 2 next generation, är jätte glad över att fått denna och fått testa denna, kollat på denna jätte länge och nu är den min😃 Jag säger bara WOW så grym denna är, vibratorn är helt amazing och den är så otroligt skön, passar perfekt för förspel med din partner/kk och när du vill ha en skön stund för dej själv, så plocka fram denna underbara vibrator. Satisfyer Pro är min nya bästa vän, jag bara älskar den och på tal om orgamsen, så fick jag en skön orgasm, Älskar denna och kommer använda denna ofta. Tackar så mycket för denna, är helt kär😍 Girls buy this one. Köp de hos palora.se och ge dej själv massor av sköna orgasmer. Rabattkoden jag fått och får dela med er gäller ännu så ni kan få 25% rabatt på erat köp, ange bara '' Trollis'' i kassan

Trollis92

Likes

Comments

tips, Förälskelse&kärlek, Förhållande, jul, romantik

Hello fuckers😉 Tips om ni vill ha e riktigt mysig dag eller helg och kanske har månads eller års dag, så besök jul på liseberg och drick glögg eller varm choklad och ät pepparkakor och knäck äpplen och gå där och mys och kolla i bodarna och åk något kanske eller spela, spela och vinn något till din partner, passa även på att köpa lite julklappar. Finns mistlar utsatta där, så passa på att kyssas under dom. Ha en hel mysig dag på liseberg med julstämmning och is show som visas vid stora scen. Ganska romantiskt och super mysigt att gå där. Rekomenderar er att gå dit.

Trollis92

Likes

Comments

tips, preventilmedel, sex och relationer

Hello fuckers😉 Akut piller är ett preventilmedel man kan använda sig av efter oskyddat samlag, om du inte har p piller eller kondom och andra preventilmedell, som kan förhindra graviditet. Alla vill ju ha ett som är bra. Eller hur? Ett av alla akutpiller jag andvänt mej av efter jag haft oskyddat samlag och killen kommit i mej, är denna, norlevo har förhindrat graviditet för mej varje gång jag tagit tabletten, finns att köpta receptfritt på apoteket och beställa hem online, via apotekets hemsida. Rekomendera alla er tjejer som vill använda akut piller, att köpa denna, Ta den direkt efter helst, ska annars tas max 3 dyg efter oskyddat samlag. Så till er som är osäkra på vilket akut piller ni ska köpa, så köp norlevo. Ni kan beställa den här eller gå till närmsta apotek.

Trollis92

Likes

Comments