Som vanligt har jag inte skrivit nått här på ett tag. Har funderingar på att ta bort bloggen men vi får se. 

Hugo är snart 10 månader! De går för fort nu tkr jag. De känns som att han nyss kom ut! Han har lärt sig så mkt nu o kan sitta, ställa sig upp själv, hålla flaskan, säga "pappa" o mkt mer. Han är så duktig! :) 

Jag har börjat äta enligt lchf o de funkar riktigt bra o tror faktiskt att detta är nått som jag kommer fortsätta med. :) Imorgon är de 4v sen jag började med de o så tränar jag en del. De märks att de händer nått iaf eftersom att jag får på mig ett par shorts som jag inte har kunna ha på ett par år! :) 

Ne nu ska jag väcka sonen så han o jag får i oss lite o äta. :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har inte skrivit på ett bra tag nu. Har varit mkt ett tag o har inte känt att jag har haft tid för att sitta o skriva här. Men iaf, Hugo har blivit 6 månader redan så han har börjat bli såå stor nu! Han har lärt sig rätt mkt saker o mer kommer de. :) 

I helgen va jag o Niklas på spa för första gången. Fick de som julklapp av Niklas men de vart lite sent. Lite svårt att få barnvakt när som helst. :P Men de va underbart att få vara själva lite o få va bara vi två! Hugo fick va hos sin morfar så länge o de hade gått jättebra. :) 

Har börjat äta bättre o nyttigare (följer ett matschema) o tränar mer. Känner att jag verkligen måste få bort lite efter graviditeten. Har hållit på nu i ca 1 månad o de går bara bra. :)Fina lilla Hugo! <3

Likes

Comments

Va på föräldragruppen förut idag. Tkr att de är riktigt mysigt o kul att prata med andra föräldrar då vi inte har så många kompisar med barn. :) Hugo va så intresserad av små tjejerna i gruppen o satt o kika på dom, måste ju börjas i tid ;) hehe Lite kul oxå att min gamla lärare från när jag gick på lekis är med ibland på gruppen o pratar om olika saker. Har alltid tyckt om henne så de är kul. :)

Snart blir de att lägga sig o sova iaf, är trött o kommer nog somna på datorn annars. Men först vänta på att Hugo ska äta färdigt (kan inte amma honom så hans pappa hjälper till att mata ibland) sen hoppas på att han vill somna efter de. :)

 

Likes

Comments

Hugo börjar bli så stor nu! Han är 3 månader redan :) Igår fick han sin första spruta. Men han va väldigt lugn iaf, han skrek lite av själva sprutan men så fort han fick sin napp så va de bra sen o han somnade i bilen på väg hem. :) Han fick ingen feber o han är lika glad som vanligt. :)

Idag ska vi på föräldragruppen igen, ska bli kul. :) Får se vad som händer efter de :)

Ne nu ska jag fixa lite innan vi ska åka sen.Likes

Comments

Min lilla Hugo ligger på soffan o sover o har gjort de ett tag nu så har hunnit med att göra lite grejer här hemma. :) Blir att hoppa in i duschen snart oxå innan Niklas slutar för sen blir de att åka till Sanna o Kevin o umgås lite. :)

Ne nu måste jag fortsätta här. :)

Likes

Comments

Har haft mkt att göra just nu. Fixat inför halloween/25års fest för Niklas, dop för Hugo nästa månad, fixat i Hugos rum o massa annat, så har inte riktigt haft tid att skriva. :P Men ska försöka bli bättre nu. :)

Idag blir de att fixa med tvätten o fixa lite mer med Hugos rum. :)

Men först blir de att äta nått. :)


Att man kan älska nått så litet så otroligt mkt! <3

Likes

Comments

Ska försöka bli bättre nu på att skriva här men har varit lite mkt igen just nu. :P 

Har börjat träna igen, känns underbart när lilla Hugo tillåter de förstås. :P Ska oxå börja med modifast igen för de funkade bra på mig sist jag gick på de. Jag kan ändå inte amma längre så kan ju köra med de nu. 

Idag blir de att städa, tvätta o fixa lite annat som behövs här hemma medans Hugo sover. :)

Ska mäta väggarna inne i Hugos rum oxå för vi har hittat en jättefin 3D-vägg som vi vill haa där inne. :) Hoppas, hoppas, hoppas att den får plats! :D

Ne nu måste jag sätta igång här innan Hugo vaknar igen! :PMina sötisar! Älskar er massor! <3

Likes

Comments

Har inte skrivit på ett tag nu igen. :P 

Lilla Hugo börjar bli stor nu! Han följer med ögonen, flinar, försöker ta tag i saker o försöker "prata" lite. :) De har gått så fort sen han kom till världen o nästa vecka är Hugo redan 2 månader! :o Är så stolt över min son o älskar honom otroligt mkt! <3


Likes

Comments

 

Har varit lite dålig på att skriva igen men har haft rätt mkt nu att göra :P

Våran lilla skrutt är lite mer än 1 månad nu o kontrollen gick bra. Han vägde nästan 4kg sist han vägdes så han börjar bli stor nu! :) Niklas är pappaledig ett tag nu oxå så får lite hjälp med Hugo så man hinner med allt hemma. Men Hugo är ganska lugn ändå så de går bra iaf. :)

Har fått rätt mkt ved nu så snart är de fullt i vedbon. De är bra så man vet att de räcker hela vintern. :)

Har fixat mer med Hugos rum oxå o de kommer nog bli bra sen när de är klart :) Just nu sover han ju inne hos oss på nätterna.

Har även börjat prata lite om dop för Hugo. Har redan bestämt lite grejer men de är ju ett tag kvar innan vi ska ha de. :P

Nu blir de att fixa lite innan Hugo vaknar o vill ha mat igen. :P

Likes

Comments

 

Igår när Niklas kom hem så vart de att träffa Kevin o Sanna. Kevin hade glömt sin nyckel så fick låsa upp åt honom. Vi stannade kvar sen o kolla ikapp Idol för eftersom att vi inte har nån tv just nu så har vi missat de. :/ Dom andra missade ju de bara för att dom har varit i Cypern så vart en liten myskväll. :)

Idag sitter jag hos mamma för senare ska Hugo till BVC igen o vägas. :) Sen får vi se vad som händer senare. :)

Likes

Comments