Portuguese short stories + de senaste fotona

Har just fått hem två nya portugisiska böcker! Jag lär mig portugisiska nämligen, för att liksom hedra mina rötter ;) Jag har faktiskt kommit en bit, med tanke på att jag studerat spanska innan. Språken är ju uppbyggda ganska likt. Jag har börjat förstå enklare portugisiska texter och känner att jag förstår innebörden när jag även lyssnar på portugisisk musik. Sen får väl förmågan att tala komma senare. Jag kan tala men är mycket bättre på att förstå än att prata.

Jag övar språk på Rocket Languages, Mango Languages och PracticePortuguese.com för de som undrar. Dessutom använder jag apparna Drops, Duolingo, Busuu och Mondly för extra övning. Har typ alla kända appar som existerar för att öva språk hahahahaha.

Mitt största fokus just nu är portugisiskan. Det innebär inte att jag försummar skolan eller mina andra intressen, men jag är verkligen inne i en språkinlärnings-period just nu!

Idag ska jag på utflykt till Nossebro Kyrka med två vänner för att kolla på musikgudtjänst. Det blir kul. Har inte varit i kyrkan på länge.

Nedan är lite av de senaste fotona jag tagit med min iphone 11 pro.

/Trix

Gillar

Kommentarer

tigerslife98
tigerslife98,
trixjohansson
trixjohansson,

Tack så mycket!

nouw.com/trixjohansson
tigerslife98
tigerslife98,