Header

Hello, just nu ligger jag nerbäddad i soffan med en skål naturgodis och försöker hitta en bra film, men man hittar ju bannemig ingen..
Idag började jag jobba i härlanda, så ni får gärna komma och köpa glass ;))
Sen var det direkt iväg till stallet, och nu har jag äntligen landat hemma . Fick sluta två timmar tidigare idag vilket var så jäkla gött. Så nu ska jag bara ta det lugnt, läsa klart Michaela Fornis bok och somna. Upp tidigt imon så det ska bli skönt att lägga sig i tid för en gångs skull. hehehåhå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har vi äntligen landat hemma. Man blir verkligen seg efter att ha varit ute i solen flera timmar .. Vi åkte till en ö och badade från klippor, och det var verkligen varmt i havet, så gött !
Nu börjar vi bli hungriga, så vi tänkte gå ner till hamnen och äta middag, mat är livet. Hehe
Hörs sen

Likes

Comments

Tjenix
Igår var vi som ni kanske sett på Björkö, vilket var jätte mysigt. Det var sjukt varmt med ? Så otroligt skönt. Vi fick oss en till riktig sommarkväll, så jäkla gött !
Idag är planen att vi ska ha en till mysig dag på Björkö, med massa bad, ring osv, men bara för att detta är bestämt så kommer det inte bli så bra väder som det faktiskt ska vara då turen inte vart riktigt på min sida på sistone ;)) hehe
Så ja, vi hörs under dagen babies

Likes

Comments

Lunchen igår fick bestå av sushi från supersushi, fick sällskap av Amanda med. Mysiga dagar, älskar att luncha, Älskar mat!!

Likes

Comments

Tjenix på onsdagen !
Jag är dödstrött, sov få timmar inatt, dels för att jag la mig lite sent igår (hehe) och för att jag har varit så nervös för idag. För det är nämligen så att jag har en häst som behöver tas hand om varje dag, tränas mm, och ja det skulle vart skönt att kunna ta sig dit på ett skönt och smidigt sätt när inte mamma är hemma -
Moppe!
Så yes, det gick bra. Jag kom precis hem, har stoppat i mig en sallad, inte så god faktiskt, men den sjönk ner fint. Nu ska jag ta en power nap på en halvtimme och sedan vidare till stallet !

Himla kul inlägg !!! Ha en fin dag ;)
Lägger upp en bild på när vi fick lite sommar här i SWE :|

Likes

Comments

Suttit och försökt skriva detta inlägget i cirka 2 timmar men ger upp nu, kommer inte sluta som jag tänkt mig i vilket fall. ;)
2 år sedan nu jag var inne här faktiskt, det känns väldigt bra. En liten längre paus fick det bli, det blev lite hoppit på slutet, kanske för jag var 14 år (??). I alla fall, Välkommna tillbaka till en ytterligare gång !

Ja vad gör jag nu för tiden ? Umgås med mina fantastiska galna vänner, jag har sommarlov, vilket har resulterat till en hel den grillningar och mysiga ute kvällar på olika altaner med snygga killar bredvid sig och en cider i handen :)) , inte blivit lika mycket sommar kvällar som jag hoppats på då det inte har vart någon riktig (sommar) nu tyvärr.. Halva lovet har redan gått och om en vecka börjar jag jobba, ska bli rätt skönt, pengar är alltid lika kul att få.

Ni får helt enkelt hänga med i min vardag, Nu ska jag fortsätta att läsa Michaela Fornis bok ¨ Om att Älska'', sjukt bra!!!, vi hörs puss på er alla


Likes

Comments

Slappar framför teven just nu med Siri, hon ska snart till sin innebandy träning och då ska jag duscha och plugga inför ett biologi prov som jag har på fredag. Dagen har gått relativt bra, jag hade matte prov, och det känns bra, känns som jag gjorde det jag kunde. 

Mina dagar är inte alls så roliga, det märker ni ju med, men samtidigt så älskar jag att blogga, eller jag har kommit in i en period där jag tycker det är kul så jag får ta mig tid till att fixa lite roliga inlägg. Hoppas ni haft en bra Tisdag :))

Likes

Comments

Har landat lite på mitt rum nu emellan skolan och gymmet. Ska gå ner om 10 minuter och köra armar, och 30 min crosstrainer, skönt att få röra på sig lite samt bygga lite muskler ;)) heh

Skoldagen gick hyfsat okej, fick reda på mitt so resultat och det var bra så då är jag med glad och har presterat det jag kunnat, hörs ciaooooLikes

Comments

Fick med mig dessa hem efter att ha varit i Stockholm och jag måste nog säga att jag älskar dom. Absolut värda pengarna. Köpte dom på NK i Stockholm på Mathilde. 

Likes

Comments