hej. vaknade vid 9,låg kvar en stund i sängen och myste med Miller. Har fixat lite med tvätten och självklart glömmer jag att tvätta det viktigaste,min arbetströja. Tur att jag har en till. I dag tänkte vi igentligen gå till valla och kolla på djuren och ha en lite picknick, men både jag och Jonas kände för att va hemma i dag så det blir en hemmadag med fix,  lite pyssel och självklart farmen i kväll 😀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej sitter i soffan och kollar på tv,har ätit och varit ute med Miller. Har kommit på en sak,sen jag började jobba har jag ändrar lite av min kost.Känns faktiskt bra och ska försöka fortsätta med det. Jobbet har gått okej i dag,skar mig i fingret och det blev lite kaffeöversvömning men glad är jag endå.
Blir att dippa grönsaker framför någon film.

Likes

Comments

Kan inte fatta att det har gått två veckor sen jag började jobba,tiden har gått sjukt fort ,jag trivs fortfarande bra och har kommit in bra i hur vissa rutiner men har mycket kvar att lära. Efter som jag jobbar, dock inte så länge på dagarna men endå, så blir det att jag kanske inte har tid att blogga eller ingen ork efter som jag är väldigt trött när jag kommer hem. Därför har mitt bloggande blivit dåligare. Nog pratat om mitt jobb, i dag har vi haft två kompisar här kollade på farmen ihop och åt massor med onyttigt, mycket trevligt. I helgen tänkte jag och jonas gå och fika på något mysigt fik annars ska jag vila upp mig tills nästa vecka och kanske om jag har ork att baka något :)

Likes

Comments

hej! har precis ätit och ska snart ta mig ett välförtjänt bad innan jag parkerar i soffan framför farmen Efter jobbet mötte jag upp Jonas,vi gick till röda korset och kollade lite men hitta inget som va intressant. Gick vidare till ÖB där jag köpte en ansiktskräm och så blev det en sväng ner till myrorna där jag hit tidsskriftssamlare.Innan vi åkte hem blev det att fixa en ny mobil och jag är super nöjd. Ha det bäst!

Likes

Comments

Sitter och slöar i soffan, ska snart ta ett bad innan farmen börjar. Har jobbat 9-15 i dag och är helt slut i min rygg men skönt att ha något att göra. När jag kom hem han jag sitta en stund innan jag skulle ner till tvättstugan. Har också lagat mat,varit ute med miller och pratat en kortis med min mamma, så resten av kvällen ska jag ta det väldigt lugnt för jag förtjänar det.

Likes

Comments

Sista lediga dagen innan jobbet börjar igen, känner att jag har haft en bra helg inte gjort för mycket och inte för lite. I dag har jag rensat bland lite papper som vi slänger under vardagsrumsbordet, det har blivit någon slags avlastning zoon dör man slänger alla papper. Men nu är det rensat och räkningarna är betalade., Blir att dammsuga i hallen så allt grus och stenar försvinner annars blir det ganska lugnt.

Likes

Comments

​hemma från jobb och en runda på stan. Köpte ett par simpla svarta byxor till jobbet, lite nödvändigheter till hemmet och vax till benen. Jag har aldrig vaxat mina ben förut så får se hur ont det gör sen . Nu ska jag vila lite.

Likes

Comments

hej! sitter på bussen påväg till jobbet. skönt att det är fredag och få lite ledigt. För att sammanfatta veckan på det nya jobbet så har det varit en bra och rolig vecka, har lärt mig lite om hur det fungerar och träffat otroligt trevliga människor. I helgen ska vi föröka åka och storhandla annars vet jag inte vad vi ska göra, vi får se vad som bjuds på ☺

Likes

Comments

​Vart jobb 10-15 i dag,ficka hoppa in på ett annat ställe som va en man för lite. Efter jobbet mötte jag upp jonas och gick till the phone house för att kolla efter en ny mobil till mig. Jag va sugen på en LG v10, men är också sugen på en LG g5 och en sony xperia Z5. Jag har världen beslutsångest, jag saknar LG men trivs ändå med sony. Ska ta och suga på karamellen ett tag.

Tog ett skönt bad förut för att slappa av lite efter den här dagen 


I morgon blir det jobb 9-13 sen möta upp S för att kolla byxor och springa ner på Ö&B och handla lite, kvällen är inte planerad men blir nog en film och mys.

Likes

Comments