Viktigt för mig

Postad i: About me

Något som är enormt viktigt för mig är familjen! Familjen kommer alltid att komma först. Självklart går min egna lilla familj först men fortfarande betyder mina systrar, mamma, pappa allt! Just nu är vårt största mål att köpa vår egna bostad helst ett hus eller ett radhus! Det är verkligen drömmen. Att slippa hyra men även att kunna ändra hur vi vill, göra vad vi vill utan att ha någon annans godkännande!

Men så länge vi har samma mål och drömmar så kommer vi att lyckas! Så fort jag börjar jobba mer regelbundet så kommer det att bli lättare att spara undan för att uppfylla vår dröm också. Men vår tid kommer! Även om vi har det kämpigt i perioder så har vi alltid varandra och det är jag så tacksam över. Vem vet en dag står vi kanske där framför en präst och lovar oss trogna varandra för alltid! ❤

För mig är det viktigt att ha drömmar i en familj, att ha gemensamma mål och framför allt att tillsammans kämpa för det. Jag tror att man på så sätt bygger upp sin relation till varandra och det är på så sätt som man skapar starkare band till varandra. För Linus kommer jag aldrig att sluta kämpa! Han kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta och vi kommer att vara en del av varandras liv oavsett vad som händer! Men jag är evig tacksam att just han är pappan till mitt barn!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åh så gimla fint alltså! <3
nouw.com/emmaengstrom
trix
trix,
Åh men tack du! <3
nouw.com/trix