Utmaning nr 4

Postad i: About me

Utmaning nr4 i #NouwAutumnChallenge.

Då var det dags för den fjärde och sista utmaningen. Denna gången skulle man utmana sig själv och prova på något nytt! Jag hade verkligen så svårt med att komma på vad jag skulle utmana mig i. Ville ändå ha något vardagligt men som ändå är inspirerande för andra. Efter mycket om och men så valde jag tillsist! 🌸

Vi har otroligt svårt med att välja vad vi ska äta till middag varje dag och oftast så blir det att vi bara få ta något som finns i frysen liksom och oftast väldigt sent på kvällen. Så min utmaning blev att göra matsedel och hålla oss till den! Tanken var första att det skulle vara över helgen men eftersom jag sov bort i fredags så blev det lördag-tisdag istället!

Det gick faktiskt över förväntan! Men tror det var mycket för att jag hade det som utmaning. Men förhoppningsvis kan vi hålla i detta nu. Det underlättar så mycket både i handling och planering. Dessutom slipper man stressen när klockan börjar bli mycket och man inte har någon aning om vad man ska äta!

Såhär såg vår matlista ut!
Lördag - Kycklingfile med lindans bacon och pommes.
Söndag - Strimlad kycklingfile med ris och currysås.
Måndag - Korvstroganf med ris.
Tisdag - Makaroner och köttbullar.

Ingen jätte avancerad lista men det räcker gott och väl tycker jag! På så sätt är det enkelt att se för en hel vecka vad man ska äta. Jag kan plocka fram på morgonen så att det hinner tina och sen står middagen färdig i vettig tid också! Måste säga att detta är otroligt skönt som småbarnsförälder också. Dessutom jag som måste ha koll på saker och ting haha.

Har ni matlista hemma eller bestämmer ni dag för dag ?

Hade tyvärr ingen bild från någon middag så bjuder på en gammal matbild när jag och syrran lunch dejtade på Graffiti!

Gillar

Kommentarer

MorsanEllen
MorsanEllen,
Vi hade matlusts förut men tyvärr har vi tappat den vanan.. kanske något att hitta tillbaka till igen 😄❤️
nouw.com/morsanellen
trix
trix,
Ja alltså det underlättar ju en hel del faktiskt! Får hoppas att vi kan hålla i detta nu! 🙈😘
nouw.com/trix