Utmaning nr 1

- Utmaning nr 1 i #NouwAutumnChallenge ! -

För att få den bästa hösten ska jag dela med mig utav mina tips. För mig är det bästa med hösten just att löven byter färg, det blir mörkare tidigare på kväll. Det är helt enkelt en riktig mysårstid! Just därför laddar jag alltid upp med massa ljus. Ljus är enligt mig bästa sättet att få den ultimata myskänslan! Jag brukar ofta ersätta lamporna med ljus, så vi har en hel del ljus här hemma haha.

Att mysa i soffan tillsammans med din sambo/vänner är enligt mig det bästa avslutet på en dag. Att se en serie tillsammans med massa ljus tända och äta lite gott eller varför inte dricka ett glas vin ? Möjligheterna är oändliga så länge man är villiga att göra något. Regnar det ute är det perfekt att krypa ihop tillsammans i soffan framför en bra serie eller film.

Sen Haylie kom så vill jag att hon ska uppleva allt! Därför har vi även tagit massor av fina höstbilder på henne. Det blir helt magiska bilder nu på hösten! Vi ska även köra och köpa en pumpa och sen försöka skära den så vi kan ha ljus i den! Får hoppas att jag lyckas med det haha. Blir min första gång ! När Haylie blir äldre tänkte jag även att vi ska göra höstlyktor utav dem fina löven!

Så för att sammanfatta mina tips för att få en underbar höst:
1. Köp hem massa ljus och ha dem överallt i hemmet. ( Glöm inte säkerheten! )
2. Ladda upp med en bra serie som gärna är några säsonger lång.
3. Ta vara på naturen !

Liksom titta bara hur M A G I S K A dessa bilderna är ! Mycket tack vare att Dessie tog vara på höstlöven och höstens färger. Sen är det 2st söta modeller som helt klart gör en del också. 😉 Hoppas ni uppskattar mina tips för att få en underbar höst !

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Helt klart bra tips, jag tipsade om typ lika =D
nouw.com/sweetwords
trix
trix,
Ja men det är ju det som gör hela hösten tycker jag! 😊
nouw.com/trix
Carolina,,
Så underbara tips och så fina bilder man ska verkligen ta vara på naturen vara ute så mycket som möjligt och sen se en bra serie och med en mysig filt och en kopp te ha en fin lördag💕
nouw.com/carolinasvarld2018
trix
trix,
Ja men exakt! Ha en fin lördag du också ♡
nouw.com/trix
Nilla,
Så bra tips men just nu kan jag inte tända levande ljus på grund av att jag använder syrgas, men har köpt några ledljus, det blir ju inte riktigt samma känsla som med levande ljus, men ganska mysigt ändå.
blankatorpet.blogspot.com
trix
trix,
Åh ja med ledljus funkar ju också! Det har jag o vår hall där jag inte vågar ha leva med ljus 😊
nouw.com/trix
Michelle ,
Bra tips ska köpslå massa ljus 👍🏻 Brukar alltid ha det
www.michellefrandell.blogg.se
trix
trix,
Ja det går ju åt en del!
nouw.com/trix
Lexochlogan
Lexochlogan,
Helt ljuvliga foton, skall ut och fora barnen i morgon om det inte är för blött.
nouw.com/lexochlogan
trix
trix,
Tack så mycket ! Det gör du rätt i 😊
nouw.com/trix