Undersköterskautbildning!?

Postad i: Skola

Imed att jag jobbar så mycket inom vården just nu och jag trivs så otroligt bra så går verkligen tankarna till att utbilda mig till undersköterska sen när jag är utbildad förskollärare. Jag och en kollega diskuterade detta igår på jobbet då jag tänker läsa på distans så att jag kan fortsätta att jobba under tiden liksom.

Så vi kollade upp komvux igår så har tagit studievägledarnas mejl och sen har dem även drop in tider på måndagar så har tänkt att jag ska åka dit en måndag och prata med dem och se vad dem säger. Funderar på om jag kan söka till hösten redan och då läsa två utbildningar samtidigt under en termin. Det borde gå och jag borde klara av det ined att den andra blir på distans och det då knappt är någonting i skolan. Men måste prata med csn om dem betalar den utbildningen också eller om jag själv måste bekosta den. Håller tummarna på att dem gör det!

Eftersom jag har läst lite omvårdnads ämnen på gymnasiet så kan jag kanske tillgodoräkna dem och eftersom jag snart jobbat ett inom vården så kanske jag kan validera en bit av praktiken vilket som hade varit underbart!

Men får spåna vidare på det så får vi ser hur det går!

Gillar