Torsdagsplaner

Postad i: About me

Eftersom jag glömde att göra veckans planer i måndags så tänkte jag skriva dagens planer nu istället!

Idag ska jag gå på en utbildning på jobbet jag har två tider att välja mellan antingen kl 13.00 eller kl 15.00. Vet inte riktigt vilken jag ska välja ännu men lutar åt den kl 13.00. Utbildningen varar i ca en halvtimme så den är förhoppningsvis rätt så enkel. Vi ska nämligen få ett nytt system både på Björkhaga och på Hemtjänsten som börjar den 1 april därav kursen.

Sen ska jag jobba även ikväll 19.00 - 22.00. Otroligt skön tid att jobba faktiskt. Dem 3 timmarna gör mycket för mig också att få en liten paus från hemmet liksom och Haylie och Linus får lite egentid, dock somnar hon ju runt 20 tiden så ja. För deras del hade det varit bättre om jag jobbat från 16.00 men såna pass blir det också ibland!

Annars är det det vanliga på schemat så som städa, ta hand om Haylie och Kiwi osv. Förhoppningsvis kommer även 4 paket under dagen så det håller jag tummarna på. Jag är så spänd! Ett paket är till Haylie, ett är till vårt sovrum och ett paket är kurslitteratur till min nästa kurs så den är inget spännande hahah och det sista paketet är också till Haylie!


Vad har ni för planer för dagen?

Gillar