Snart !

Postad i: About me

Snart är julen över och all stress som den medför. Vi har ett julfirande kvar tillsammans med Dessie och hennes familj. SÅ det blir på lördag och då äntligen blir vi av med alla klapparna här hemma ! Hahaha. Sen är det bara nyår kvar innan det är dags för ett nytt år med nya utmaningar !

Vi har två kompisar som ska komma ner från Göteborg nämligen Lankan och Alin. Ska bli riktigt trevligt och vi kom även på att vi inte setts sen ungefär 1år!! Helt galet ändå faktiskt. Lankan ville gärna äta kalkon till nyårsmiddag så den ska han få äran att göra.

På nyår börjar även min distansutbildning inom specialpedagogiken och jag har fortfarande inte fått tag i boken! Börjar få lite smått panik över det faktiskt. Hinner aldrig beställa den nu så att den kommer i tid heller liksom. Men får jag inte tag på någon ikväll eller imorgon så får jag beställa den imorgon kväll helt enkelt. Tyvärr är den inte speciellt billig heller men jag måste ju ha den. Men än ger jag inte upp om att hitta den begagnad. Så jakten fortsätter!


Har några inlägg kvar att fixa till er, nämligen svaren på minifrågestunden som jag hade, inlägg om våra julklappar från dagens firande och såklart om Haylies födelsedagspresenter från oss! Även månadsbild nr 12 ska publiceras. Så mycket att göra och så lite tid haha. Nu när Haylie är uppe halva nätterna också så blir det ännu mindre tid till att planera inlägg och fixa tidsinställda men förhoppningsvis är denna fasen snart över och hon sover ordentligt igen!

Gillar