Små panik. 

Postad i: About me, Jobb, Skola

Okej jag vet att det är mycket stressinlägg från mig just nu. Men alltså alla mina tankar i huvudet är verkligen över allt och ingenstans! Ju närmare december vi kommer dessutom mer ökar min panik och stress över inkomsten osv.

För snart är jag färdigutbildad och vad händer då ? Det är så mycket som är så oklart så jag vet inte riktigt. Funderar på att skicka ut mitt cv till lite olika ställen men just nu vet jag inte om jag vill fortsätta inom äldreomsorgen eller om jag kommer att trivas bättre inom psykiatri? Sen beror mycket på när jag får plats till Haylie på Nattis förskola. Gaaah så mycket funderingar alltså! Dessutom saknar jag ca 2 månaders LAS dagar innan jag får förtur på mitt jobb så antagligen vet cheferna om detta och därav kommer jag att erbjudas mindre arbete hos dom.. Men vi får se. Vid jul är det alltid kris så då får jag säkert en hel del hoppas jag iaf.

Men har ett jobb som jag har tänkt söka faktiskt. Dock är det inte alls inom något som jag har arbetat med tidigare och det är på distans så det ska bli spännande faktiskt. Förhoppningsvis så kan jag få det och ha det lite vid sidan av liksom. Dessutom börja på det redan nu och öka upp sparkontot inför december. Allt löser sig tillsist iaf och förhoppningsvis även denna gången!Gillar