Slut VFU

Postad i: Skola

Idag börjar min allra sista VFU i denna utbildningen eller ja förhoppningsvis sista, kan ju bli underkänd men det tror jag inte! 😳 Iaf jag ska ha VFU under 5veckor med start från idag. Dock så vecka 7 har vi i skolan och då blir det en liten paus från förskolan.

Ändå rätt skönt med VFU och komma ifrån skolan lite och sen när den är avklarad så är det ca 2-3veckor kvar på denna kursen och sen börjar examensarbetet!! Har ju ett projekt under tiden jag har VFU så förhoppningsvis ska det gå bra. Jag är iaf taggad.

Ny förskola, nytt arbetslag och en ny barngrupp men jag har iaf samma handledare som sist så det känns bra. Vet om att hon är otroligt duktig och väldigt bra på att ifrågasätta och få en att reflektera mer och tänka med kritiskt. Super bra handledare helt enkelt.

Eftersom jag kommer att vara på förskolan största delen av dagarna nu ett par veckor framöver så kommer jag att fixa en hel del tidsinställda inlägg åt er. Så kommentera gärna om det är något speciellt ni vill se i bloggen. Har ju en hel del inlägg som ska skrivas, tur att man har massor av inspiration! 😉

Gillar