Skönhetsingrepp

Postad i: Tankar & Åsikter

Något som jag länge velat göra är att förstora brösten! Efter graviditeten och 10 månaders amning så längtar jag ännu mer. Dem känns liksom helt tomma nu antingen det eller så är dem sprängfyllda av bröstmjölk haha. En vacker dag så ska jag förstår brösten! Bara tråkigt att det det är så jäkla dyrt.

Men det är som allt annat i dagens samhälle, allt styrs av pengar! Otroligt tråkigt faktiskt men så är det. Men så fort Haylie har fått en förskoleplats och vi har skolat in henne så blir det att börja jobba ordentligt igen. Även fast att jag inte vill jobba heltid eftersom jag inte vill att Haylie ska ha så långa dagar på förskolan så kommer det ändå bli lättare att bidra till familjens ekonomi när jag kan ta lite fler pass och inte endast kvällspass liksom.

Men nej nu spårar inlägget lite här.. Tillbaka till brösten, haha! Jag vill absolut inte ha onaturligt stora som vissa har. Utan mer fylligare och lite större men inte så att det ser konstigt ut liksom. De måste passa till min kropp! Tycker det är så fult när brösten är gigantiska och resten av kroppen är minimalisk och man riktigt ser hur fejk brösten är. Missförstå mig inte nu på vissa är det faktiskt snyggt och klär i det men verkligen långt ifrån alla !

Vad tycker ni om skönhetsingrepp?
Är det något ni skulle kunna göra?

Gillar

Kommentarer

Kiiin
Kiiin,
Vill ochså fixa med brösten, men de hade jag tänkt göra när vi har Erika å ett barn till eller åtminstone sammanlagt 3 barn, just nu vet vi inte hur många vi ska ha men jag vill göra dem men efter i såna fall 😊
nouw.com/kiiin
Ally
Ally,
Jag gjorde brösten 2016, det är ganska mycket pengar visst men sparar man några tusen i månaden så har man snabbt råd! Det går säkert snabbt att spara sen när du börjat jobba mer 😊 Jag är varken för eller emot, jag har ju gjort det själv men det är inget jag skulle råda andra att göra. Har många systrar som också har små bröst och vi har pratat mycket om detta och jag vill verkligen inte uppmuntra till att man ska vilja ändra på sin kropp men man ska göra vad man själv känner för, man bestämmer ju över sin egen kropp. Jag tror de flesta i min omgivning har blivit lite avskräckta och inte vill operera sig längre när jag fick operera 3 gånger pga komplikation, sånt kan ju hända och då blir det plötsligt flera tusen till. Så mina har kostat mig totalt ca 65k, plus pengar för att resa dit flera ggr 🙀
nouw.com/ally