Simskolan.

Postad i: Tankar & Åsikter, Haylie

Det gick ändå helt okej och avslutades över förväntan faktiskt. En aning besviken på ledarna men kommer till det...

Såklart ville Haylie först inte gå in och dusch innan dom skulle ner i bassängen men tillsist gick det bra. Sen ville hon inte hoppa ner i poolen vilket jag även misstänkte innan då hon inte gillar att bada i bassänger. Men tillsist gick hon ner och då tyckte hon faktiskt att det var kul! Hoppade i vattnet och gjorde någon övning som ledarna visade men långt ifrån allt.

Det jag är besviken över är ledarnas engagemang speciellt i Haylie och en annan flicka som båda två var nervösa över att gå ner i vattnet. Dom var ändå 3 ledare på 6st barn. Alltså fanns det utrymme för att en av ledarna skulle kunna försöka vinna Haylies och den andra flickans förtroende och få deras intresse. En av dom försökte lite emellanåt vilket som gjorde att Haylie iaf nappade på den övningen men så fort ledaren gick till baka till dom andra så slutade Haylie. Dessutom var det en ledare som verkligen visade noll intresse överhuvudtaget och jag tror faktiskt inte ens att hon sa ett ord till varken Haylie eller den andra flickan, dom andra två försökte ändå flera gånger och pratade med dom.

Otroligt tråkigt faktiskt eftersom det är dom som har ansvaret för mitt barn i vattnet och jag blev rätt så osäker på om dom hade uppmärksammat om något annat hänt Haylie eller den andra flickan.
Förhoppningsvis är det bättre nästa vecka och att ledarna är lite mer engagerade i alla barnen och även försöker få med Haylie och den andra flickan eller iaf att någon har mer uppsikt över dom.

Igår stod både jag och den flickans pappa vid bassängen så kanske var det som gjorde att ledarna backade? Men det gav iaf mig en osäkerhet över att inte stå vid bassängen om något händer..

Menar självklart inte att ledarna inte ska fokusera på dom barnen som lyssnade och faktiskt gjorde alla övningar men det fanns utrymme för att en ledare skulle kunna fokusera lite mer på Haylie och den andra som tydligt visade att dom var mer ovana vid vattnet.

Håller tummarna på att det blir bättre efter några gånger annars blir det nog att Haylie får sluta där och så går vi tillbaka till höör simskola istället. Men jag får ge det några gånger först!

Gillar