Sammanfattning 2020.

Postad i: About me, Haylie

Detta året har varit sjukt annorlunda pga pandemin. Inte så konstigt egentligen. Mycket son har haft stängt, strikta rutiner på jobbet, skolan och förskolan. 2020 har inte direkt varit det bästa året men det har ändå varit helt okej måste jag säga.

Vi har levt på snarlikt som innan bara att det har blivit mindre besök på lekland och liknande. Men vi har fortfarande hittat på saker, skapat värdefulla minnen tillsammans! ❣️

Samtidigt har jag haft väldigt mycket stress och ångest detta året. Mesta dels över ekonomin men även skolan. Men det har ändå gått och vi har klarat oss igenom året! Jag har äntligen fått en utbildning så nu är det bara en fast tjänst och då kommer förhoppningsvis den mesta av min stress och ångest att släppa.

Otroligt skönt att ha skolan avklarad och ett mål klart! Har även lämnat betygen och diplomet till min chef så nästa år börjar min nya lön att gälla!  I Januari ska jsg på en intervju som jag verkligen längtar till, ett jobb som jag så gärna vill ha!

Haylie har fyllt 3år och hennes utveckling går bara framåt och framåt. Talet utvecklas mer och mer för varje dag, svenskan som engelskan. Hon är så förståndig och omtänksam! ❤️

Under 2020 har jag även gått en kurs med Kiwi och jag har fått ta verktyg till hur jag ka träna med Kiwi för att få bort hennes dragande och andra oönskade beteende. Men även fått mer kunskap över på varför hon agerar olika i olika situationer.

Så sammanfattningsvis år 2020 har varit rätt så bra trots att vi levt i en pandemi och man varit tvungen till att vara mer försiktig.

Men nu blickar vi framåt mot ett år 2021 och jag är så nyfiken på vad detta året har att erbjuda oss! Dessutom firar vi in det nya året med våra favoriter så vi kunde inte få ett bättre avslut på 2020 och en bättre början på 2021!

Gillar

Kommentarer