Om 5 år !

Postad i: Tankar & Åsikter

Om 5 år hur ser ditt liv ut då ?
Om 5år så hoppas jag verkligen att vi har ett eget hus och att vi har syskon till Haylie ! Men såklart även det uppenbara att vi är friska och lyckliga. Helt ärligt så tycker jag att denna frågan är så svår att svara på ! Jag vill så otroligt mycket med mitt liv så jag vet knappt vart jag ska börja.

Min dröm är som sagt att kunna försörja oss via sociala medier men det är en otroligt tuff bransch och det kan ta så lång tid innan man lyckas! Sen ska även mitt intresse för detta fortsätta men även att tiden finns kvar till det. Skulle aldrig någonsin få för mig att lägga mindre tid på Haylie och familjen för att blogga..

Dessutom vill jag äga mitt egna hem, inte hyra utan äga ! Tycker det är så otroligt meningslöst att hyra då det egentligen är bortkastade pengar. Äger jag min bostad så betalar man till sig själv på ett sätt om ni förstår hur jag menar. Även om det såklart finns många fördelar med att hyra också men det är inget för mig, iaf inte på långsikt. I nuläget funkar det men samtidigt så sparar vi för att kunna köpa vårt hem i framtiden.

Jag vill ha en stor familj med många barn och gärna 1-2 hundar till! Jag kan inte säga exakt hur många barn jag vill ha då tiden helt enkelt får visa det. Men jag vet att jag minst vill ha 3 stycken i nuläget sen får vi se. Linus har faktiskt också en åsikt i detta eftersom man är 2 om att skaffa barn! Sen ska det även finnas tid, plats och ekonomi till en stor familj. Fler hundar blir det inte förens vi har hus med trädgård! Det är en sak som är säker. Och verkligen inte så länge Kiwi är som hon är. Vi vill inte att hennes dåliga vanor ska föras över till en eventuell valp.


Sammanfattningsvis om 5 år så ser jag mig själv i ett hus gift med Linus och med fler barn och minst en hund till samt att jag kan försörja oss med sociala medier! Jag tycker ändå att detta känns som rätt bra och rimliga långsiktiga mål för framtiden.

Gillar