Nerv i kläm?

Postad i: About me

Jag börjar tror att jac har en nerv i kläm.. Har så ont i min sida och smärtan typ flyttas från dag till dag. Vissa dagar är det bättre ocv andra dagar tar jag max dos av smärtstillande. Otroligt jobbigt är det iaf. Men så fort Haylies hosta är borta ska jag boka tid till vc så man förhoppningsvis kan få svar på vad det är. För något är det ju!

Gillar

Kommentarer

carolinalarsson
carolinalarsson,
Jag har ett också dragits med det problemet de senaste månaderna. Det hjälper tyvärr inte att gå till vct, dom vet ingenting ändå. Jag var hos läkare flera gånger. Har varit hos sjukgymnasten också. Det har dock blivit mycket bättre, men ett tag kunde jag inte gå knappt. Hade så ont i ena foten och andra benet och höften. Som du säger så förflyttas smärtorna, verkar vara typiskt vid nervsmärta. Hoppas det löser sig för dig.
nouw.com/carolinalarsson
trix
trix,
Åh nej 😭 hur har det blivit bättre för dig? Måste ju finnas något man kan göra 🙈
nouw.com/trix
Kiiin
Kiiin,
Jag gick till sjukgymnast å fick övningar att göra. Det hjälpte inte, jag började träna ryggen (där jag hade problemet) å det har blivit bättre. Kom tbx under min graviditet å än sitter det i, så ska se om ryggövningarna hjälper denna gången 😊
nouw.com/kiiin
carolinalarsson
carolinalarsson,
Ja lite bättre. Jag har börjat träna igen och det går bra, men det är lite från dag till dag. Inte helt borta och jag räknar nog att få dras med det ett tag. Men att röra på sig är bra. Kan rekommendera Bob And Brad, du hittar dom på youtube. Jag har gjort en del av deras övningar. Man kan söka på nerv i kläm.
nouw.com/carolinalarsson
trix
trix,
Får kolla på det. Tack! ☺️
nouw.com/trix
Mammatill7barn
Mammatill7barn,
Fast jag tycker du ska boka tid tidigare 😱 nu har de pågått Så länge! Nerv eller inte så ska de kollas upp!
Så bara boka! Och säg till så kommer jag och tar haylie under tiden!!!!!!!
nouw.com/mammatill7barn
trix
trix,
Tänkte nog passa på på fredag när mimmi är här 🙈
nouw.com/trix