När man ändå ska beställa.

Postad i: Tips, Samarbeten

Jag vet att jag tipsat om detta innan men jag tycker att det är så bra så det skadar inte att påminna er!

Ni vet väl om att genom att handla via refunder.com så får ni tillbaka pengar på er köp? Alltså så tjänar ni pengar genom att handla ! Detta är perfekt för mig speciellt nu när julen närmar sig och det är dags att handla julklappar. Eller ja närmar sig kanske är att ta i lite haha. Men är ni som jag och redan börjar handla inför jul så är det toppen att utnyttja refunder. Jag tycker det är så smidigt att kunna beställa julklappar och genom att använda refunder.com så får jag tillbaka pengar på mitt köp. Jag använder alltid refunder när jag beställer via nätet. Nu har även deras app en uppdatering så att när man går in på hemsida som är kopplad till refunder så får man automatisk en förfrågan om man vill aktivera återbärning. Super bra enligt mig eftersom jag då slipper att gå in på appen och söka på hemsidan för att se om den är kopplad till refunder.

Är ni inte redan medlem så tycker jag absolut att ni ska bli det redan idag! Genom att använda min länk tjänar ni 50kr efter ert första köp på minst 100kr! Så vad väntar ni på? Klicka här för att registrera er. 🌸

Lite kortfattad information om refunder - "Refunder.se är din startsida för all nätshopping. Genom att utgå från Refunder.se när du ska handla på nätet får du pengar tillbaka varje gång du genomför ett köp hos någon av de hundratals välkända butiker vi samarbetar med.
Det enda du behöver göra för att få återbäring är att bli medlem och shoppa.

Det kostar ingenting att vara medlem och du får pengar tillbaka på alla dina köp. Du samlar din återbäring hos oss och kan när som helst gå in på ditt medlemskonto och se hur mycket pengar du har. Så snart du har mer än 100 kronor kan du föra över pengarna direkt till ditt bankkonto."

I nuläget så har jag sparat 1020kr vilket ändå är sjukt mycket pengar! Detta har jag alltså sparat genom att handla varor på nätet sånt som jag ändå skulle klicka hem. Jag älskar refunder.com och tycker att det är en himla smidig tjänst som finns!

Gillar