När Haylie sover

Postad i: About me

När Haylie sover försöker jag hinna allt som jag inte hinner eller kan göra när hon är vaken. Till exempel att blogga, städa, gå ut med Kiwi i trädgården, duscha eller sova en stund! Blir även lite extra mys med Linus typ någon längre kram eller lite pussar och så. Då Haylie oftast vill ha tutte hela tiden så är det svårt att få till samma närhet till Linus som vi hade innan Haylie kom men allt går bara man vill och så länge vi båda kämpar för vårt förhållande så kommer vi att fixa detta!

Eftersom Haylie ändå är så pass beroende av mig just nu då jag har maten så blir det en hel del inställda inlägg för att det ska kunna bli lite längre texter men även för att jag inte ska behöva akut skriva något snabbt liksom. Jag anser att det är roligare att läsa planerade inlägg och inte något som man publicerat bara för att man ska.

Men framför allt försöker jag njuta av denna bebistid så mycket som möjligt då det går alldeles för snabbt och snart kommer hon att springa runt i lägenheten och hitta på massa bus istället! ❤


Så har ni något speciellt ni vill läsa om tveka inte att kommentera det så vet jag vad jag ska skriva nästa gång jag har en ledig stund över.

Gillar