Motorlampan började lysa.

Postad i: About me

Det gick ändå bra att åka tåg med Kiwi. Hon skällde någon gång och pep en del men överlag gick det bra! Ingen olycka hände så jag är nöjd iaf! Sen blev det en promenad bort till mekonomen för att hämta bilen.

Körde till dollar för att handla lite godis, en vattenskål till Kiwi som är med oss ute och så min energidricka! Sen tanka för att sedan kör och hämta hem Haylie. När jag gasar upp så börjar motorlampan att lysa och ett fel meddelande dök upp "motor fel, service nu". Ringde tillbaka till mekonomen som sa till mig att komma tillbaka.

När jag kom dit gjorde han en felsökning, partikel filtret börjar bli fullt! Såklart.. Han kollade över delarna som såg bra ut och tog bort felmeddelandet och sa till mig att köra med högre varvtal så kommer att förbränna partiklarna. Så kom till Dessie tillsist iaf så jag kunde hämta Haylie. Så nu blir det att inte lyssna när bilen vill växla upp utan köra på högre varvtal ett tag. Tyvärr så är det stor chans att partikel filtret blir fullt när man kör mycket stadskörning sa han. Kommer meddelandet tillbaka får jag lämna in bilen igen så får dom rengöra det.

Gillar