Matsmart.se

Postad i: About me, Tips

Inget samarbete utan bara ett genuint tips från mig!

Nu när Haylie har börjat att äta mer och mer barnmat så går det ju åt en del! Barnmat är absolut inte billigt speciellt inte när den inte håller så länge efter du öppnat en burk liksom.

Häromdagen var jag inne på matsmart.se och hittade hur mycket barnmat som helst till ett mycket billigare pris än i affärerna! Så jag har klickat hem en massa som Haylie ska få prova och förhoppningsvis hittar vi lite nya favoriter till henne. Det bästa är ju att hon får bra mat och vi behöver inte lägga en förmögenhet på det.
Eftersom frakten är detsamma för en låda på 20kg så passade jag även på att beställa lite annat för att fylla upp lådan. Så bliv lite snacks, pasta, konserver, nudlar osv.

Jag handlar för ca 600kr och sparade då över 800kr! Så värt det om du frågar mig. Dessutom är du medlem hos refunder.se och aldrig har beställt från matsmart innan så får du hela 4% i återbäring! (Funkar endast för nya kunder)
Jag tycker att matsmart är perfekt när man fylla på i skafferiet, snacksskåpet eller varför inte vanliga hushållsartiklar?

När jag fått hem min leverans så kommer ni att få fler bilder på vad jag faktiskt beställde. Dessutom borde den komma i veckan så jag håller verkligen tummarna för det!

Gillar