Månadens tråkigaste dag !

Postad i: About me

Idag är det den tråkigaste dagen på månaden nämligen räkningsdagen! Så tråkigt att pengarna försvinner lika snabbt som de kommer in på kontot men så är vuxen livet! Men nu är jag alla räkningar betalda och klara. Dem ska bara sättas in i pärmen också men det har jag inte hunnit med ännu.

Idag har vi även fixat med en annan försäkring till Haylie för att ha alla försäkringar samlade bara liksom nu är det endast Kiwis försäkring som inte är på samma. Sen har vi även öppnat ett sparkonto till Haylie.

Jag tycker det är viktigt att hon får en summa pengar den dagen hon blir 18 (om vi inte väljer att förlänga det) för att hon ska ha pengar till att kunna flytta hemifrån osv. Dessutom ska dem pengarna gå till hennes körkort om hon vill ta det vilket jag hoppas. Dessutom om hon får pengar nu som lite (alltså större summor) så kan vi välja att spara dem på hennes konto istället för att lägga på leksaker/kläder liksom. Allt för att hon ska få en så bra start som möjligt när det är dags för henne att flytta. Dock handlar det även lite om hur mogen hon är med pengar när hon närmar sig 18års åldern. Är hon för oansvarig så väljer vi nog att låsa kontot något år till liksom!


Gillar