Lite om dagen

Postad i: About me

Då har det blivit 3 maskiner tvätt idag. Bara sista maskinen som ska tumlas också sen är all tvätt färdig. Bara sortera och läggas in i skåpen igen. Så skönt att ha det avklarat liksom! Ska även fylla diskmaskinen och städa toaletterna. Har knappt kunnat göra något idag då Haylie varit så gnällig idag. Har varit jätte trött men vägrat somna! Somnade vid 7 i min famn så nu sover hon gott i sin säng, lilla prinsessan. ❤

Så nu ska jag passa på att städa undan här hemma så det är fint tills imorgon när vi ska åka till Ronneby! Ska faktiskt bli trevligt med en barnfri kväll och natt fast att vi kommer att sakna henne så mycket såklart. Men även föräldrar behöver lite egentid ibland!


Så black friday, har ni fyndat något ? Jag har faktiskt hittat litet. Beställt de sista presenterna till Haylie tror jag iaf haha. Även till Linus! Har kollat lite efter till mamma, pappa, Elize och Dessie men nej! Alltså så svårt i år. Har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa till dem!! Har väl en liten idé till Elize men ja vi får se helt enkelt.

Gillar