Kvällen blev inte som planerat!

Postad i: About me, Jobb

Här sitter jag snart halv 3 på natten  och är inte ett dugg trött! 🙈 Kvällen blev inte alls som planerad och nu har jag mer jobb imorgon men det får gå.

Började med att jag hade parkerat bilen utanför jobbet strax innan jag skulle sluta. Sätt kvar i bilen för att skriva upp miltalet. En kollega öppnar bildörren och frågar om jag ska upp tidigt imorgon vilket jag svarar nej på. Hon undrade om jag kunde följa med på ett larm då en förmodligen hade ramlat. Självklart svarar jag! Det var ingen annan som hade velat då dom tyckte att natten skulle ta det.

Så kommit hem förens halv 1 på natten! Så blev några timmars övertid vilket som aldrig är fel, haha. Haylie hade vaknat en stund innan jag kom hem till min lycka! Så fick mysa lite med henne innan hon somnade igen. ♡ Men nu ska jag krypa ner i sängen och förhoppningsvis kunna somna och så får jag ta bakandet när jag vaknar!

Men det är som jag sa till min kollega, Jag jobbar för de äldre och självklart följer jag med på larm speciellt när det är helg dagen efter. Jag vet att Haylie har det bra hemma tillsammans med sin pappa. Och med detta jobbet får man räkna med att larm kan komma när man slutar och det är inte mer med det! Allt kan hända när man jobbar med människor!

Gillar

Kommentarer