Kvällen bara sprang iväg.

Postad i: About me

Jag hann med långt ifrån allt jag ville göra ikväll men tiden bara sprang iväg och nu sitter jag här framför datorn och klockan är snart midnatt. Dygnet har alldeles för få timmar för att jag ska hinna med allt jag vill känner jag eller så är det bara jag som är dålig på att planera alla sysslor eller så är jag dålig på att prioritera vilka sysslor som är viktigast och borde göras först..


Men jag har iaf tagit ut alla soporna och det är skönt. Dessutom ska tunnorna tömmas i veckan så skönt om man kan få ut allt skräp innan dess så jag slipper stressa med det på onsdagkväll. Jag har även bytt godisskåp men får se om jag gillar det med tiden eller om jag byter tillbaka. Ska iaf bli skönt att Haylie inte vet var det är någonstans just nu iaf.

Och duschen! En välbehövlig dusch tog jag också. Egentligen en alldeles för lång med tanke på allt jag ville få gjort men så skönt det var att bara pyssla om sig själv lite extra med hårinpackning och bodyscrub. Aja nog om detta nu ska jag stänga ner allt och krypa ner i sängen och sova innan Haylie tycker att det är dags att stiga upp!

Godnatt mer er. <3

Gillar