Januari

Postad i: Skola

Som jag har skrivit innan så sökte jag ju till programmet undersköterska som börjar nu i januari i Hässleholm. Jag sökte mest för skojs skull eftersom dem på skola sa att det var väldigt låg chans att jag skulle komma in då jag har slutbetyg och snart även en examen.

Men för någon vecka sen så ringde skolan upp mig och meddelade att jag hade blivit antagen! Självklart så blev jag ju glad men samtidigt lite orolig. Har jag verkligen tiden att läsa två olika utbildningar i två olika län samtidigt? Vet om att första kursen i förskollärare kommer att vara tuff och mycket i skolan. Dessutom verkar det som om att undersköterska kräver att man är i skolan 2-3 dagar i veckan.. Så ja det kommer ju inte funka med VFU och jag är inte alls sugen på att ha praktik inom vården..

SÅ helt ärligt vet jag inte vad jag ska göra med den andra utbildning. Jag vill ju självklart ha den och det verkar som om att om jag tackar nej nu så kommer jag antagligen inte komma in där igen. Dock så ska vi ju flytta så det spelar kanske ingen roll men ja. I nu läget vill jag egentligen inte ens tillbaka till Halmstad och fortsätta att studera där men det är en termin kvar med 2 kurser så jag måste väl stå ut så att jag har någon utbildning liksom.

Ja som sagt det är jobbigt men ja egentligen vet jag väl vad jag måste göra men samtidigt så vill jag inte. Önskar så att man hade kunnat vara på två platser samtidigt! Eller att dygnet hade haft fler timmar så att jag hade hunnit med två utbildningar samtidigt. Lättaste hade faktiskt varit om jag kunnat få undersköterska helt på distans.

Gillar

Kommentarer