Idag får jag svar !

Postad i: About me, Skola

Igår eftermiddag var jag på möte med en syo på komvux. Mina tankar går ju lite i banorna på att jag ska börja studera i början på nästa år dels för att ha en sysselsättning för att dryga ut föräldradagarna men även för att öka mina chanser till att få en fast tjänst i framtiden !

Så igår kom vi fram till att jag ska läsa 3 kurser på vårterminen på distans eftersom jag har Haylie hemma. Första kursen kommer att bli specialpedagogik och den kommer jag att läsa på 50%, med andra ord i halvtakt! Mest för att prova på och se hur det går att plugga samtidigt. Sen är planen att jag ska läsa etik och hälsopedagogik under vårterminen också, skulle tro att även dem blir på halvtakt. Sen att jag söker till omvårdnadsprogrammet till hösten 2019 och då läser på heltakt och då är det inte på distans men har ca 1-2ggr i skolan liksom. Då har vi även förhoppningsvis fått förskoleplats till Haylie.


Så idag skulle syon prata med rektorn och se om han godkänner mig till att studera där och efteråt skulle hon meddela mig vad svaret blir! Jag hoppas verkligen att jag blir godkänd! Då löser sig mycket för oss och för mig. Föräldradagarna borde räcka utan problem tills vi får förskoleplats till Haylie samt att det ser bättre ut mot man chefer att jag pluggar omvårdnadskurser när och om jag söker någon tjänst! Förhoppningsvis kan det även öka mina möjligheter till att få vik på natten! Men det återstår att se.

Men håll tummarna för mig att jag blir godkänd utav rektorn!

Gillar

Kommentarer