Hur träffades vi ?

Postad i: About me

Tror faktiskt inte att jag har delat med mig utav historian hur jag och Linus träffades!  Så det tänkte jag göra nu ♡

Jag hade nyligen brutit upp med ett ragg och för att hålla mig sysselsatt och tänka på annat skaffade jag ett konto på Badoo!
Fick en hel del smaklösa erbjuda trots att jag fyllt i att jag endast sökte vänskap där.

Efter ett tag hittade jag Linus där. Jag tyckte att han såg bra ut men han bar inte min typ. 🙈 Han såg alldeles för bratig ut ! Så jag skrev aldrig till honom. Men han såg att jag kollat hans profil och där efter skrev han till mig!

Jag svarade såklart honom och sen pratade vi dagligen, varje vaken timme nästan ! Efter ett tag byte vi nummer med varandra och började smsa. Jag började falla mer och mer för honom. ♡ Sen började vi även att skypa med varandra och såg varandra. Man var ju lite orolig från början att det var en helt annan person än vad bilderna visade men efter Skype samtalen blev jag lugnare! Båda två spelade även online spelet LOL så där addade vi också varandra och spelade tillsammans.

Det var inte många i min närhet som visste om honom eftersom jag trots allt träffat honom via nätet. Min syster Elize visste och så även Dessie.

Vi började att prata i maj och en fredagkväll (den 26juni) ringde Linus mig när jag var utanför min lägenhet med Elize. Han frågade om jag inte kunde komma till honom den kvällen men jag sa nej. Jag skulle nämligen på bröllop på lördagen och det var redan sent. Elize tyckte att jag skulle åka! Jag svarade att jag kunde komma på lördagen efter bröllopet om man menade allvar med att träffas. Vilket han såklart gjorde!

Elize lovade att kolla till mina katter så jag kunde åka och sen berättade jag för Dessie. För mamma vågade jag inte berätta för så det var ju tur att allt slutade bra !

Efter att vi hade träffats så var jag hos honom nästan varje gång jag var ledig en lite längre period, det tog ju ändå ca 1,5 timme att köra emellan oss ! En dag i augusti följde han med mig hem efter en helg hos honom och sen åkte han aldrig hem igen ! ♡ Sen dess har det varit han och jag och jag kunde inte varit lyckligare!

Linus är allt och lite till, helt perfekt i mina ögon. Han gör mig till den lyckligaste trots att vi ser olika på saker och ting men det är det som gör oss så bra ! ♡

Jag älskar dig nu och för alltid! ❤

Gillar

Kommentarer

sejosefins
sejosefins,
Åh vilken fin historia! Jag och min sambo träffades också genom nätet, och när man tänker efter nu så fattar jag verkligen inte hur jag vågade åka och träffa honom haha! 😃
nouw.com/sejosefins
trix
trix,
Tack! Nej alltså det kunde ju ha slutat så illa egentligen! 🙈 Kul att det vi gick bra för er oxå ♡
nouw.com/trix
Ally
Ally,
Så fint! 😍 underbart 💓
nouw.com/ally
trix
trix,
Åh tack så mycket ♡
nouw.com/trix