Hittills har jag tjänat 565kr.

Postad i: Tips

Jag vet att jag tipsat om detta innan men jag tycker att det är så bra så det skadar inte att påminna er!

Ni vet väl om att genom att handla via refunder.com så får ni tillbaka pengar på er köp? Alltså så tjänar ni pengar genom att handla ! Detta är perfekt för mig speciellt nu när julen närmar sig och det är dags att handla julklappar. Jag tycker det är så smidigt att kunna beställa julklappar och genom att använda refunder.com så får jag tillbaka pengar på mitt köp.

Är ni inte redan medlem så tycker jag absolut att ni ska bli det redan idag! Genom att använda min länk tjänar ni 50kr efter ert första köp på minst 100kr! Så vad väntar ni på? Klicka här för att registrera er. 🌸

Lite kortfattad information om refunder - "Vi är nu över 420.000 medlemmar på Refunder i Sverige Vi har över 930 anslutna butiker. En spännande ny butik som vi är ensamma om är bland annat H&M som vi är väldigt stolta över. Stort lycka till och hoppas du kan tjäna en riktigt bra slant på att tipsa om oss!"

När jag ska beställa något på internet kollar jag alltid på refunder först för att se om butiken är kopplad dit och ifall jag kan få lite återbäring på mitt köp. Av denna anledningen försöker jag alltid att handla apoteks varor på nätet för via refunder får jag en viss procent tillbaka!

Så klicka här och registrera er och börja shoppa!

Gillar