Herobility - 80% rea. 

Postad i: Tips, Samarbeten

Inlägget innehåller annonslänkar ifrån Herobility.se

Herobility stora sommarrea är igång! Upp till 80% rea så otroligt grymt så passa på att beställa hem era favoriter redan idag så det inte hinner sälja slut! Haylie har tyvärr slutat med de flesta sånahär produkter men jag har spanat in deras "Sport Bottle" som har ett avtagbart sugrör och är droppsäker. Tänker att den hade varit perfekt till sommarens äventyr! Sen behöver hon även ha en flaska till förskolan som kan stanna där då den nuvarande får följa med fram och tillbaka. En aning drygt i längden faktiskt.

Sen är jag även sugen på deras termosflaska "Insulated bottle" som tål både varma och kalla drycker. Även den är läckage säker och stöttålig. Den tänker jag hade varit perfekt framförallt till hösten/vintern när man vill ta med sig varm dricka på utflykterna. Funkar ju även på sommaren för den som är kaffedrickare eller till välling/ersättning för dom små.

Sport bottle // Insulated bottle.

Sen hur fina är inte dessa?!

Finns som sagt sjukt mycket andra produkter så som tallrikar, bestick, nappar, bitringar osv. Glöm inte att kika in och klicka hem era favoriter nu när det ändå är 80% rabatt på så många produkter!
Klicka på länkarna för att komma direkt till mina favoriter eller så klickar ni HÄR för att komma direkt till sommarreans alla produkter.

Gillar