Frånvaro

Postad i: About me, Tankar & Åsikter

Tänkte förklara varför här har varit så tyst de senaste dagarna! Det syntes rätt tydligt i statistiken att jag inte varit så aktiv som jag brukar vara och jag känner själv att bloggen just nu hamnar längst ner på listan över saker att göra och det är inte så jag vill ha det men i nuläget måste det tyvärr vara så!

Men just nu har jag så mycket att göra så jag vet inte ens vart jag ska börja. Så många tankar som bara snurrar runt i huvudet och jag vet inte hur jag ska sortera dem. Jag har så många bollar i luften just nu och jag börjar känna att jag har tagit på mig för mycket helt enkelt. Men samtidigt vill jag inte ge upp något heller.

Jag vill jobba mina kvällar, jag behöver jobba mina kvällar! Både för ekonomins skull men även för min egna skull. Jag behöver den pausen som jobbet ger mig. Möjligheten att få bara vara Micaela för ett par timmar och inte mamma. Möjligheten att få prata med andra vuxna människor och kunna prata om andra saker än om vad som händer hemma.

Jag vill inte sluta skolan. Jag behöver dessa kurser för att kunna bli färdig utbildad nästa år och få större chanser till att få en fast tjänst. Dessutom läser jag bara på 50% så detta tar inte super mycket av min tid utan blir bara några kvällar i veckan.

Jag får panik över hur stökigt det är här hemma och jag har så mycket jag villl göra och behöver göra. Men allt blir lidande! Egentligen behövs här dammsugas minst en gång om dagen men orken finns inte där. Vi har kartonger som står på bordet i köket som ska ut i tunnan men det blir inte heller av.

Det enda som ger mig kraft är Haylie. Hon måste ha ny blöja, hon måste ha mat osv. Annars är nog risken att jag hade legat i sängen hela dagarna. Men det går inte när man är mamma. Man måste fortsätta att kämpa för sitt barn oavsett hur tufft det är. Men samtidigt är det okej att be om hjälp! Det är okej att be om avlastning. Ibland behöver man få en paus för att kunna fungera som mamma och människa!


Som ni säkert förstår är mitt huvud så rörigt just nu och därför har jag varit frånvarande här. Men jag vet också att jag behöver bloggen för att kunna få ut mina tankar och funderingar. På ett sätt så får man ordning på en tanken när man har satt ord på den. Så för min skulle ska jag ta tag i det igen. Om inget annat än för att kunna få ordning på mig själv. Kunna planera dagen lite smått istället för att ha så stora krav på mig själv. Men mer om det i ett annat inlägg, detta blev tillräckligt långt!

Gillar

Kommentarer

Mammatill7barn
Mammatill7barn,
Jag är alltid ett steg bakom dig!!! Alltid kommer jag stå där ! Redo för att hjälpa och stötta ! Dag som natt i all framtid !
nouw.com/mammatill7barn