Färdig jobbat för augusti.

Postad i: Jobb

Så då har jag jobbat klart för augusti månad. Blev en del nätter denna månaden så det är jag glad för. Nästa månad lär det inte bli lika många tyvärr men så är det. Skolan och Haylie går före. Vill inte jobba för mycket när hon redan är mycket på förskolan så jag kan närvara på mina lektioner och ha tid för att plugga. Men när Haylie är hos sin pappa tänker jag att jag kan passa på att jobba så förhoppningsvis får jag in nätter då också. Sen är det så klart skönt att vara ledig också och ha lite egentid, det måste man också ha!


Men iaf tillbaka till rubriken. Fick denna helgen som extra vilket som var helt perfekt. Lite mer pengar som jag kan spara undan till Ullared och sparkontot. Efter denna sommaren så behövs sparkontot fyllas på igen för nästa "kris". Så det är det också fokus på i höst. Men blev iaf 11 nätter i augusti månad så jag är mer än nöjd. Blev 4 extra nätter utöver mitt sommarschema.

Nu ska jag planera och lägga in kan dagar för septembermånad. Hoppas på lite flyt med jobberbjudande också. Hoppet är det sista som överger en.

Gillar