Ett brev till 15åriga jag.

Postad i: About me

Fick ett tips om att skriva ett brev till mitt 15åriga jag så tänkte faktiskt göra det som en rolig grej! Har ni något annat speciellt ni vill läsa om så kommentera det i detta inlägget.

Ett brev till 15åriga jag!

Jag hade först och främst velat betona att ta en dag i taget och inte ta personer föregivet. Var glad och oroa dig inte för framtida problem utan lev i nuet. Dessutom fokusera på vännerna och ha kul och skapa minnen. Du kommer att hitta den "rätte" en dag men det behöver inte vara idag. Sluta vara så naiv och tro det bästa om alla, många är avundsjuka och vill endast såra dig. De bryr sig inte om dina känslor eller om hur du mår, de vill endast trycka ner dig.

Ta vara på tiden med din familj för en dag bor du inte hemma längre och dina föräldrar kommer kanske inte alltid vara tillsammans heller. Skapa bra relationer med hela dina familj och tillåt dig att slappna av omkring den och låt dem komma inom din mur. Det behövs inga murar inom en familj, där är kärleken obegränsad. Men samtidigt man väljer inte sina föräldrar eller sin familj men de kommer ändå alltid att finnas där i vått och torrt.

Lär dig att spara pengar och spendera dem på folk som bara utnyttjar dig. Berätta inte allt för folk som du känner en liten bit tvekan för. Lite på din magkänsla, ALLTID! Den har oftast rätt. Men framför allt lita på dig själv och din inre glöd, kämpa för det du tror på och låt aldrig någon trycka ner dig!

Gillar