En riktig tvättdag.

Postad i: About me

Idag har jag hunnit att tvätta hela 5 maskiner tvätt! Galet faktist. Men 1 maskin blev bara för att det kladdades tomater i sängen som jag precis hade renbäddat. Men men sånt som händer och får skylla mig själv som gav henne tomat medan jag lagade maten.

Sen var vi även en runda i stan då jag lagt en reservation på en bäddmadrass. Jysk hade tydligen en kampanj på just den bäddmadrassen som gick ut igår så jag han precis att reservera en beställning, haha. Ibland ska man ha flyt alltså. Var även duktig och köpte madrassskydd så den ska hålla sig fräsch länge. Lite vuxenpoäng tycker jag allt.

Sen har jag en hel del saker som jag gått igenom som ska säljas och slängas så det ska jag också försöka orka ta tag i en dag. När det blir får vi la se haha. Hittar ju nya saker att göra hela tiden så allt annat skjuter man på. När vi skulle åka hem från stan så var Haylie hungrig och ville ha en korv och självklart fick hon det!

Annars idag har vi bara myst och tagit det lugnt. Haylie har duschat och fått flätor i håret så imorgon kommer hon att ha lockigt hår. Så otroligt fint tycker jag. Riktigt änglahår.


Hoppas ni har haft en bra söndag och att ni är redo för nästa vecka!

Gillar