Bunkrar ni?

Postad i: Tankar & Åsikter

Okej just nu går ju folk galna på toaletterpapper, mjöl och jäst, ja även ersättning och välling! Så därför tänkte jag nu fråga er: bunkrar ni?

Jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte bunkrar. Jag handlar inte mer än vad jag brukar göra. Men sen brukar jag även se till att ha saker för hela månaden när jag handlar. Det enda jag handlar under månadens gång är typ mjölk, frukt osv sånt som inte håller speciellt länge eller om det skulle vara något speciellt man är sugen på.

Kan ju säga att jag är glad för att jag är ensam vuxen i detta hushållet så att toapapper går inte åt speciellt snabbt. Denna månaden har jag inte ens handlat toapapper. Då jag fortfarande har kvar från förra månadens handling haha. Jag köper ju det mesta i storpack då det blir billigast i längden och vissa tråkuga saker som tex toaletterpapper behöver jag inte handla speciellt ofta. Win-win liksom.

Så hur gör ni, speciellt nu. Bunkrar ni mer än vanligt? Varför, varför inte?

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
carolamelin
carolamelin,
Nej, storhandlade som vanligt ingen vits att hetshandla, när dom stängde norska gränsen kom alla över hit och bunkrade som galningar, allt var nästan slut 😫
nouw.com/carolamelin