Att vara timvikarie.

Postad i: Tankar & Åsikter

Jag älskar egentligen konceptet med att vara timvikarie. Att själv verkligen kunna bestämma när man vill jobba och när man vill vara ledig. Men det är också en evig kamp och ett stress moment. Att alltid behöver passa telefonen speciellt på morgonen för att se om man får något erbjudande, att vara först med att tacka ja. Att inte veta hur många pass man kommer att få och hur man ska få ekonomin till att gå runt.

Det finns självklart mer nackdelar än fördelar med att vara vikarie men jag har trivts med det men nu kan jag inte vara det längre. Det funkar inte när man är ensamförsörjare och speciellt inte när man har barn och hund också. Sen vill jag även kunna köpa hus i framtiden och då behöver man fastanställning för att kunna ta lån om man inte vill ha en hög ränta.

Så just nu är det väldigt stressigt och jobbigt då snart halva december har gått och jag knappt har fått några pass överhuvudtaget...  Jag håller verkligen tummarna på att jag får fler pass så det går runt nästa månad, jag vill verkligen inte behöva be mina föräldra om pengar.

Som det ser ut just nu med corona pandemin så är det inte jätte lätt att vara vikarie på flera ställen heller. Men jag har ett ställe som jag ska ringa iaf och förhoppningsvis är dem positiva till det och låter mig vara vikarie även hos dem.

Hoppet är det sista som överger en och än har jag inte gett upp. Intervjun i januari hoppas jag så mycket på men måste ändå söka jobb på flera ställen utifall att. Sen även hålla tummarna på att jag får fler pass på mitt nuvarande jobb.

Någon som har tips på hur man kan tjäna lite pengar hemifrån vid sidan så tar jag tacksamt emot det! Alla tips är värdefulla just nu! 🌸

Gillar

Kommentarer

Fialisa88
Fialisa88,

Sälja av prylar på nätet! Typ kläder man inte använder!

nouw.com/fialisa88
trix
trix,

Ja det har jag gjort så inte mkt kvar. 🙈

nouw.com/trix
Kiiin
Kiiin,

Jag sålde julkransar som jag gjorde till folk, men annars vet ja inte riktigt. Jag klipper vid sidan om ibland å städar bil lite då å då när jag blir tillfrågad, annars sök på google. Kan väl finnas några tips 😊

nouw.com/kiiin
Mammatill7barn
Mammatill7barn,

Håller verkligen tummarna på att du snart får ett jobb ❤️❤️

nouw.com/mammatill7barn
trix
trix,
Jag oxå! ❤️❤️
nouw.com/trix