Att medvetet smitta sitt barn.

Postad i: Tankar & Åsikter

Visste ni att medvetet smitta sitt barn i tex vattenkoppor räknas som barnmisshandel? Jag visste faktiskt inte att det räknades som det och dessutom har jag sett såå många inlägg mesta dels på Facebook om just detta att medvetetet smitta sitt barn.


Jag tycker ärligt talat att det är hemskt att man medvetet vill smitta sitt barn i sjukdomar så som vattenkoppor men samtidigt förstår jag varför. Alla säger ju att det är lindrigast att få det när man är liten och om man får det när man är äldre/vuxen så blir man jätte dålig. Men jag tycker det är otroligt jobbigt att se Haylie vara sjuk i feber och hade verkligen inte medvetet kunnat smitta henne med vattenkoppor och se henne gå igenom den sjukdomen! Mitt hjärta hade brustit!

Jag hoppas på att hon får det i tidig ålder om det nu är lindrigare då som folk säger men jag kommer aldrig försöka att medvetet smitta henne med det. Det får helt enkelt ske när det händer. Det finns även vaccin mot vattenkoppor men det är jag inte speciellt påläst om så vet inte om man borde ge henne det? Får nog läsa på mer om det och ta en diskussion med hennes pappa för att se vad han tycker om det.

Är ni pålästa om vaccinet? Hur tänker ni kring det?

Gillar