Amoma big NO!

Postad i: About me, Tips

Som ni vet så ska jag och Linus till Stockholm o början på Juli för att gå på Eminems konsert. Vi köpte biljetterna i februari och bokade även hotell i samma veva. Vi bokade hotell via amoma.com och betalde direkt.! Tänkte att det var såklart skönast och smidigast att ha allt bokat och betalt liksom.

Men för ett par veckor sen fick jag mejl från amoma.com då har dem tydligen inte bokat mitt hotellrum som jag bokade genom dem!! Ringde till hotell för att dubbel kolla och dem meddelar mig att tydligen så är det många som hört av sig till dem med samma problem som jag fick. I mejlet stod det om ett annat hotell så ringde det hotellet för att se om jag hade en bokning där då! Men nej det hade jag ju inte. Tack och lov hade dem lediga rum så reserverade ett där utfall att så att vi iaf inte skulle stå utan hotellrum! Även dem rekommenderade mig att kontakta amoma.com då även dem haft kunder som ringt om samma problem!

Kontaktade amoma.com och skrev att jag ville ha tillbaka mina pengar för bokning samt en kompensation eftersom dem tvingar mig till att boka ett dyrare hotellrum nu. Fick till svar att jag fick mina pengar tillbaka och som kompensation så skulle jag få 5% rabatt på min nästa bokning genom dem. Svarade att jag aldrig kommer att använda mig utav dem igen!

Så otroligt dåligt! Detta är ändå en sida som har bra recensioner på sin hemsida därför trodde jag att dem var seriösa liksom men tänk så fel man kan ha! Skönt iaf att jag fick tillbaka mina pengar utan krångel och så mycket dyrare var inte det nya hotellet och det verkar vara riktigt fint så vi är nöjda ändå!

Gillar

Kommentarer

Ally
Ally,
Men gud så trist! Verkligen dåligt av dem
nouw.com/ally
trix
trix,
Ja men verkligen! Tack och lov så löste det sig men tänk så hade det mejlet hamnat i skräpposten så jag missat det! 🙈
nouw.com/trix
Ally
Ally,
Gud ja! Dåligt att dom inte ringde
nouw.com/ally