Adventskalender

Postad i: About me

Något som jag har växt upp med så länge jag kan minnas iaf är att varje år så får vi varsin chokladkalender! När vi var mindre vill jag även minnas att vi fick en paketkalender som mamma hade gjort själv och sen när vi blev äldre så blev det adventspaket istället!

Jag tror inte att vi kommer att ha paketkalender till Haylie då jag tycker att det blir för mycket små strunt saker som kanske bara är roliga för dagen eller några enstaka timmar! Hellre då att det blir lite ordentligare saker och adventspaket! En chokladkalender är iaf given att hon ska ha, precis som jag och Linus också ska ha varsin! Det är tradition haha. Men tror att det hade kunnat bli en mysig tradition med adventspaket. Typ att vi tittar på julkalender och äter pepparkakor och lussekatt och så får hon öppna sitt adventspaket! Just i år är hon kanske lite liten för att förstå innebörden av det men ändå!

Jag tänker att i adventspaketen kan där finnas någon rolig leksak, eller något klädesplagg som hon behöver eller något annat som ändå behövs liksom. December kommer att bli en riktig paketmånad för henne sen!

Hur gör ni till era barn? Har ni någon kalender, choklad, paket? Dela gärna med er!

Gillar