2017.01.01

Postad i: About me, Rocky

Godmorgon alla, första dagen på 2017 idag! Hoppas alla mår bra och inte är för bakis idag 😉 Jag är inte speciellt bakis men drack typ inget igår heller så det förklarar ju saken haha.

Jag och sambon hade en mysig dag hemma bara vi två och Rocky såklart. Rocky gillade inte de takterna som smälldes nära oss och som lät högt. De som man bara såg på håll osv reagerade han knappt på. Så under själva tolvslaget var det mindre troligt här hemma men det gick någorlunda att avleda honom med godis och hög musik.. Så ändå skönt att det gick hyfsat smärtfritt för honom. Vid 1 tiden kom han äntligen till ro och somnade och efter typ en timme till så gick vi ut en runda. Ville vänta tills alla verkligen skjutit klart så att han inte skulle behöva bli mer skrämd i onödan.

Sen sov vi länge idag och gick inte upp förens vid 10 tiden och sen somnade jag och Rocky om på soffan och sov till nästa gång han behövde ut som var nu vid 13 tiden. Så nu ska jag försöka piggna till lite och ta tag i disken från igår tänkte jag. 😊

Gillar