05:30

Postad i: About me

Klockan är halv 6 på morgonen och jag har inte somnat ännu. Vet inte varför jag inte kan sova men antar att det är något som tynger mig omedvetet.. Sambon har somnat så valde att sätta mig i vardagsrummet istället så ifall han fick några timmars sömn innan vi ska iväg.

Vi ska nämligen iväg idag åt varsitt håll, sambon ska till Malmö och träffa sin bror och jag ska till Jönköping för att träffa min mormor och morfar samt hjälpa mamma att ta med saker hem till sig. Eftersom mina morföräldrar ska flytta till lägenhet så kan de inte ta med sig alla möbler som de har i huset. Tråkigt att sambon inte ska med oss men tror ändå att vi kan behöva lite "egen" tid och dessutom så kommer vi båda hem ikväll igen så då blir det massa mys!

Jag är så otroligt lycklig över att hitta denna man. Han förgyller min dag och gör verkligen allt för mig. Han är min prins. Bara längtar tills vi ska skaffa vår första gemensamma bostad och starta vår egna familj! Det är verkligen honom jag vill spendera resten av mitt liv med, nu och för alltid. ❤

Gillar