Varit på Godbymässan idag -blir sämre för varje år! Vi orkade stanna 40min.

Väl hemma var jag uttråkad och hade en heldel överloppsenergi så städade lite och börja fixa mig sen.
Inte för att jag har något planerat. Kanske jag drar ut en sväng bara för att jag nu faktist spacklat på massa målarfärg i ansiktet. Har till och med lockat håret. Wow.

Sen jag klippte håret kortkort har jag haft de uppsatt för att slippa ångesten. Idag när jag lockade håret insåg jag hur kort de blev. MEN nu är de friskt!

Trevlig helg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I Fredags blev jag sjukskriven.

Skulle bli kontaktad per telefon för att få en tid för att ultraljuda fotleden. Idag ringer en jävla inkompetens satans sjuksköterska för att berätta för mig att jag missat min tid.
-vänta va?

Nä, då ha hon skickat ett brev åt mig som inte Jag fått.
- MEN JAG SKULLE FÅ ETT SAMTAL JU. Aja bara att bita ihop.

Nå upp o hoppa nu från min semester på soffan och fräscha upp mig. Ska iväg till veterinären för att kolla om jag eventuellt bör besluta om att plocka bort Obi's bollar. Han skvättar okontrollerat på ALLT i lägenheten så matte är jäkligt trött.

Just nu fokuserar jag bort all negativitet med tanken av att jag snart börjar jobba i, nästan ett nytt land.
Så att bli tvungen att städa mitt hem, som förövrigt mer liknar på en krigszon, känns som en liten prutt i rymden.


Tog selfies igår (händer sällan) som jag faktist bjuder på idag, för den goda stämningensskull!

Och så bjuder jag på en bild på Obi, vars bollar snart ryker! Amen

Likes

Comments

Inte nog med alla dåliga nyheter på arbetsfronten. De bara ramlade in dåliga nyheter på dåliga nyheter. Och allt på ca 10 min.

Efter en pissdag på pissjobbet, besökte jag sjukhuset där jag satt en bra stund, innan en sjuksköterska kommer fram och frågar om jag behöver hjälp. När jag förklarar situationen så berättar hon att de har stängt (15.30!!???) och att jag får återkomma imorgon bitti.

Påväg hem bestämmer jag mig för pizza och åker via mitt favvoplace och köper min favvopizza för att höja humöret. Tar en take away. Påväg hem, fastnar jag i rondellen och bilen dör. MITT I RUSNINGSTRAFIKEN.

Väl hemma (äntligen), är min pizza nästan frusen, så kall den var.

Med andra ord är jag rätt nöjd över att dagen är över. Hoppas fredagen går bättre.

Likes

Comments

Kände att det kanske var dags att börja om på nytt, med inlägg om mig själv och min vardag istället.

Just nu är jag jäkligt pirrig i magen pga jobbet. ojoj sån trubbel jag är i med "dem högre upp" just nu. Fick så nog idag att jag ringde facket som inte alls förstod vad min arbetsplats sysslade med. Jäkla rumpansikten. Hur som pratade jag med min nya blivande chef och han hade förståelse för min situation och vi pratade en stund, om när jag kunde börja där och hur min start skulle se ut på nya stället. För jäkla trevlig typ är han! Så den 17onde börjar jag på nya stället med nya kollegor och ny stad. 

Så här stort steg har inte jag tagit sedan, never.

Aldrig använt eller haft nattstad, så förstår mig inte alls på det. Kommer antagligen skratta åt mig själv i framtiden över hur "råddigt" inlägget är.

Likes

Comments