TiKei Recension

​- Inlägget är i samarbete med TiKei -

Ett märke som jag har börjat använda när det kommer till smink är TiKei! Jag hade faktiskt aldrig testat deras smink innan jag fick detta pressutskick! Hur kan jag ha missat deras produkter tidigare?! Nu har jag iallafall testat deras smink i ungefär en månads tid, och jag är verkligen positivt överraskad! TeKei är för er som inte vet, ett naturligt mineral smink! :)


Länkar: / Läppstift / Läppglans /

Dessa två läppstift är såå fina, en lila/rosa med skimmer och ett matt läppstift i färgen rosa/röd. Jag brukar vanligtvis inte använda skimmriga läppstift, men jag blev helt såld i denna! :) Läppglanset på bilden högst upp var otroligt pigmenterad! Så om man älskar läppglans så rekommenderar jag den starkt!


Sedan fick jag testa deras finishing matte powder, som gör sminket perfekt lagom matt! Ett puder som är superbra att ha i handväskan om man är ute på vift och behöver fixa till sminket lite :) Därefter kommer deras bronzer som är en bronzer jag nu använder till min vardagliga make up! (Då är den bra, haha) Man får ett jämnt resultat och färgen är perfekt! Dessutom är den otroligt dryg så den lär ju räcka minst ett år för mig, haha. Sist men inte minst är deras foundation, som jag kommer att använda flitigt i sommar!

Ni hittar alla deras produkter här!

Har ni testat TiKei och vad tycker ni? :D

I samarbete med.

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Så himla grymt tips! <3 Kramis
starbys.se
moa,
tack för tipset 😊 kram finis
moamedalicia.com
annelie,
har inte testat :/ kram
www.tippellertopp.blogg.se
Karin
,
Jag har använt deras smink sen ca 10 år tillbaka! Är sååååå nöjd med alla produkter som jag provat på. Började med just deras foundation och sen har jag bara testat fler och fler produkter! Deras concealer funkar jättebra tillsammans med deras foundation. Ögonskuggorna är också jätte fina! Jag har väldigt torr hud så jag har upptäckt att jag måste använda en primer från kicks för att få det att sitta hela dagen.
Karro
,
Det bästa sminket, har typ 50 ögonskuggor av deras märke o allt annat de har också! Använder bara deras märke sen flera år tillbaka, samt alla borstar!! Inget slår TiKei's mineralsmink!