​Hei!

Da har jeg fått avklart med hotellet om hva tilbud de har med tanke på overnatting, selv syns jeg det var litt i det dyreste laget, men det er litt opp til dere som gjester hvor dere vil overnatte.

Tilbudet fra Radisson Blu Royal Hotel er: 1795,- for enkeltrom og 1995,- for dobbeltrom per natt. Inkludert frokost.

Men dersom dere bruker for eksempel booking.com, som har gratis avbestilling til samme dag / dagen før.

Hoteller som kan være en mulighet: First Hotel Marin, Scandic Neptun, Thon Hotel Rosenkrantz, Clarion Collection Hotel Oleana, Scandic Byparken og Scandic Ørnen


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Vi er kjempe glad for at dette skjedde allerede nå, rett etter streiken i hotell bransjen så kom det en mail fra First Hotel Marin om at de skulle legge ned restauranten sin. Noe som da vil si at vi ikke kunne ha bryllupet der.

Må si jeg ble litt stressa, ettersom det meste faktisk begynner å bli booket, over et år i forkant. Så da måtte vi begynne letingen igjen, etter noen: "Vi er dessverre fullbooket" og "Beklager vi har ikke bryllup" så fikk vi napp på Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen.

Så og si hele hotellet er total renovert! Nydelig resepsjon og restaurant/bar. Men kan tro jeg fikk sjokk når vi kom opp i lokalet der middagen blir servert. Skikkelig gammel stil, med fantastisk utsikt over Bryggen. Hvor og lokalene vi har fått ligger i de gamle husene på Bryggen.

Gleder meg, og tror virkelig det kan bli bra!

Likes

Comments

​Mer og mer begynner å falle på plass, og syns vi er kjempe godt i gang med planleggingen av hele bryllupet. 

Vi gifter oss i Herdla Kirke den 03.06.17 klokken 11.30. Grunnen til at vi har valgt Herdla Kirke er at Chrstian og Christopher ble døpt i den kirken, og da falt det naturlig for oss å bruke den samme kirken til vielsen.

Bryllupsmiddagen blir holdt på First Hotel Marin inne i Bergen. Rett ovenfor Bryggen, i den flotte restauranten de har der. Og vi vil komme tilbake til priser på overnatting på det hotellet, dersom noen av våre gjester ønsker å bruke det, og da vil det være mulig å reservere rom for dere.

Likes

Comments

​Jeg har komt over en side, som jeg syns var helt genial! Iallefall når det kommer til å få kjøpt ting man trenger billig til bryllupet! Så nå har jeg kjøpt invitasjoner med informasjonskort og RSVP kort, Save the Date kort, bordkort, menykort og bryllupsprogram til 350kr! Og det er slike som jeg laster ned og printer ut selv, så da kommer hele sulamitten på en nette sum av 500kr, siden vi måtte jo ha litt tykkere papir å printe det ut på. Noe jeg ikke syns var så veldig galt når man får med alt det! Så ETSY kommer til å bli brukt til mye mer når det kommer til vårt bryllup. 

Skal prøve så godt jeg kan å gjøre det så økonomisk som mulig, når det kommer til pynt og annet dill dall.

Likes

Comments

Heisann!

Vi klarer ikke helt å bestemme oss for hva vi vil ha til festen, om vi vil ha det på Villa Fenring eller på et hotell inne i Bergen.

Villa Fenring er en helt nydelig plass, hvor vi får tilgang til et stort telt på en platting, hvor vi kan ha selve bryllupsmiddagen, det er en svær hage med utemøbler, og vi har også tilgangen til første etasje hvor det er bar, biljardbor, sofa, og masse rom å boltre seg på. Men igjen, så må vi fikse med cateringfirma, kjøpe inn det som trengs selv, finne bartendere og servitører, og det ligger litt dårlig til geografisk sett. Både for oss som brudepar, men også for gjestene som kommer og skal overnatte. Da det ikke er overnattingsmuligheter i nærheten, og det er et stykke til både kirke og overnatting.

Ellers så har vi sett på Clarion Hotel Admiral som ligger inne i Bergen, hvor man får alt, uten å måtte gjøre noe særlig mye selv. Eneste vi må gjøre er å pynte bordene med blomster og det vi vil. Slipper å tenke på taxi til der vi skal overnatte selv, gjestene får det lettere med tanke på overnatting. Men igjen så er det jo ikke like god plass som på Villa Fenring. 

Prismessig så er jo selvfølgelig hotellet litt dyrere, men må nok veie opp, ned og i mente over hvor vi har mest lyst til å feire den store dagen vår.

Likes

Comments

Hei!

Vi har bestemt oss for å starte opp vår egen lille bryllupsblogg, som vi skal bruke på veien mot vårt bryllup i juni neste år. Det er allerede masse som er på plass til den store begivenheten, men også en hel stor del som vi må finne ut av og få på plass. Og føler at det er deilig å faktisk ha over et år på seg, til å bli enig om alle detaljene som må diskuteres og kommes frem til. 

Tre av de største tingene er allerede på plass, og det er kirken, lokale og kjolen! Noe som jeg vil skrive om i et annet innlegg senere.

Likes

Comments