Hverdag

God kveld dere! Jeg må nesten fortelle om dagen igår, for jeg og en veninne dro på Astrid S konsert!! Og for et liv det var! Jeg ble så overrasket over hvor jordnær Astrid S virker og hvordan hun er med sine medmennesker. Det er så mange artister som blir helt revet med av all oppmerksomheten de får og blir så arrogante og lite jordnære. Mens Atrid setter virkelig pris på fansen sin og det skinner hele veien gjennom. Hun var kjempe flink og fansen var helt med, så det var artig. Skinnydays var de som varmet opp for Astrid og gud så flinke de var! Det var faktisk liv gjennom hele konserten fra start til slutt. Var noen av dere på konserten??

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Mote

​Hello! På lørdag var jeg på innflytningsfest hos ei god veninne. Og gud så gøy det var, jeg kjente faktisk ingen der, men alle var jo så hyggelige. Vi var rundt 50 stk, så var liv ihvertfall! Jeg valgte og ta på meg bukse med en glitrende topp og pyntet det opp med belte, øredobber, klokke og ringer. Utrolig hvor mye detaljer har og si for et antrekk. 

Likes

Comments

Hverdag

God kveld! Må beklage for dårlig oppdatering, men jeg har nemlig fått sofaen min på plass nå!! Det er så sinnsykt deilig å endelig ha en litt større sofa. Skal så klart legge ut noen bilder, jeg vil bare få kjøpt inn noen nye puter først.

Idag har jeg bare sovet, jeg jobber jo netter og er ferdig mandags morgen. Så dagene går på å sove, få gjort noen ærend og dra på jobb igjen 😄

Så idag fikk jeg endelig hentet den boken jeg hadde bedt ARK bestille for meg. En juicer bok, siden jeg har begynt å juice følte jeg at jeg trengte litt inspirasjon og valgte å kjøpe Carina Hultin Dahlmann sin juicer bok. Så det skal bli spennende å få prøvd ut noen av juice oppskriftene hennes. Kjøpte inn et par andre ting også, men det kommer på bloggen litt seinere.

Ha en fin kveld videre, skjønninger!

Likes

Comments

Hverdag

​God morgen dere. Jeg skal faktisk jobbe tidligvakt idag, på en annen avdeling siden jeg tok på meg en ekstravakt der. Og egentlig er døgnrytmen min helt på bærtur, så jeg er skikkelig trøtt. Så trøtt at øynene gjør vondt. Det eneste jeg ser frem til akkurat nå er å se pasientene og kollegaene som jeg ikke har sett på lenge også lunsjpakka mi. Lunsjpakka består av pasta med pesto, bacon og broccoli. Gleder meg! Anywaysss, skulle bare stikke innom for å ønske dere en fin dag 😊

Likes

Comments

Hverdag, Mat og oppskrifter

Endelig er juiceren min i hus!! Har gledet meg såå mye til å få den, klarte ikke å dy meg, måtte ha den! Jeg er helt forferdelig på å få i meg frokost - spesielt veldig tidlig, og da er det kjekt at jeg kan juice slik at jeg i det minste får i meg noen vitaminer om morgenen. Når jeg hentet den på posten i byen var jeg ikke forberedt på at esken var såå stor, men jeg fikk den med meg. Var heller ikke forberedt på at juiceren var såå stor heller, haha! Den er like stor som kitchnaiden min.. Måtte så klarte skyndte meg tilbake til butikken og handle inn, så jeg fikk testet den og den er så bra! Jeg er så fornøyd, jeg og juiceren kommer til å bli gode venner. Skål a dere! 

Hadde også ananas og agurk oppi, en skikkelig boost den juicen der!

Likes

Comments

Interiør

​Har dere noen gang gått inn på Bolia og tenkt "fy søren, her lukter det godt!"? Vel, hver gang jeg går inn tenker jeg alltid det, også lurer jeg alltid på hva de bruker. Og det viser seg at Bolia har sin egen lukt, som de selger i spray og duftpinner. Så da ble duftpinnene med meg hjem så klart, kunne jo ikke la være.. 

Likes

Comments

Interiør

​Det er så utrolig deilig å kunne begynne å pynte litt sånn smått i leiligheten. Jeg tenkte å ta meg en tur til Oslo å se om jeg finner noe fint der, de har jo større utvalg enn de har her. Men tenkte jeg skulle vente til jeg får sofaen. Imens, nyyyt de fine rosene mine! 

Likes

Comments

Hverdag

Er det flere enn meg som syns det er deilig å stå opp, trakte seg en kopp kaffe, titte ut av vinduet, sjekke alt av sosiale medier og bare nyte alle lydene rundt seg? Det er en så herlig følelse. Det er mandag, og jeg føler jeg må gjøre noe produktivt idag av en eller annen grunn. Har skeiet så ut med treningen pga all flyttingen osv, så må virkelig komme igang igjen.

En veninne av meg kommer snart på besøk, og etter det tenkte jeg å ta meg turen til enten beautyspa eller Studioface å bestille time til vippeextensions. Jeg blir litt stressa av å tenke på det og ender opp med å utsette det hele tiden, for jeg er så redd det skal bli stygt. Det er jo ganske dyrt, så vil jo bli fornøyd. Men skal bite tenna sammen!!

Likes

Comments