VELKOMMEN SMUKKE MENNESKER!

Nu har jeg så startet en blog, Længe overvejet, aldrig kommet videre. Men jeg har set flere der har startet en blog, og så tænkte jeg da bare lige... "Hvad fanden vil jeg med mit liv?", og så i stedet for at sidde og glo, og vente, så hellere komme i gang. You only live once, right?


LlDT OM MIG SELV OG MIN HVERDAG

Mit navn er Trine Madsen. Jeg er 16 år gammel, og bor i en lille by, som kaldes Hammerum.

Jeg går i min fritid til poledance, og det har jeg gjort lidt over et år. Jeg har også en familie, som består af to hele søskende. En bror og en søster, og to halve søskende. Halvbror og halvsøster. En mor og far, og en lille elsket hund.

Jeg er en pige, som laver mange ironiske jokes, en lidt genert pige, og en pige, som virkelig holder af de personer, som hun har. Jeg har dog også en lidt "vildere" side. Jeg ELSKER at feste, og jeg mener virkelig elsker. Men jeg elsker dog også, at bare ligge i sengen, og bare se noget hyggeligt Netflix, som halvdelen af befolkningen gør til dagligt i dag. Skide hyggeligt. Og den tid tilbringes selvfølgelig sammen med veninderne eller min lille vovse.
Udover at feste, og se Netflix. så har jeg dog også andre ting at gå op i. Jeg går meget op i makeup, og tøj. Til tider for meget. Jeg har en meget slem vane med at købe det første jeg ser, som ser godt ud, og så bruge det måske en gang, eller slet ikke bruge det. Det bruger jeg utrolig mange penge på. Desværre.


MIN BLOG

Jeg har tit overvejet, at enten starte en Youtube eller en blog, da jeg bliver meget inspireret af at se andre youtubere, bloggere, you name it. Dem alle sammen, og siden jeg begyndte at se dem, har jeg fået mere og mere lyst til at selv prøve, så nu er jeg her. Så jeg håber i vil følge med fremover, da det bliver skide hygge.

KnuzzzLikes

Comments