Header

Før jobb idag tok jeg med meg kameraet og kom meg ut av leiligheten for å gå meg en tur. Formen har ikke vært så bra i det siste og derfor har jeg holdt meg mye hjemme og innendørs, noe som igjen skaper en litt vond sirkel når det kommer til angst. Meeen, idag bestemte jeg meg for å gjøre noe med det, og da gikk jeg like gjerne å besøkte den lille "ande-byen" som finnes ved havet. Det er en liten "by" hvor både ender, høner, katter og påfugler bor sammen. Skikkelig spesielt, men herregud så fint! Jeg ble skikkelig glad og rørt av å se alle dyrene bo sammen i den lille fargerike byen deres.

Vil forresten takke for tilbakemeldinger på forrige innlegg. Det gjør at de minuttene jeg er nervøs og redd etter at jeg har postet, er verdt det. Og det hjelper også veldig mye for meg å få ut disse tankene, å innse at jeg ikke er alene med å føle det sånn. En venninne av meg skrev til meg rett etter at jeg hadde postet innlegget og fortalte at hun har opplevd mye av de samme tankene, noe jeg ikke visste fra før av. Selvom jeg syns det er utrolig trist å vite at noen andre må gå gjennom dette, så er det en trøst å vite at man ikke er alene.

Igjen, tusen takk ♥

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Dette innlegget har jeg skrevet, tatt vekk, skrevet på nytt, endret og visket - uten at det føles noe bedre ut. Så innså jeg at det ikke var verken formuleringen eller oppsettet jeg var misfornøyd med, men innholdet. Så, her har jeg skrevet rett frem, uten å hverken endre eller viske vekk.


I løpet av det siste halvåret, har jeg fått kjenne på noen uvante følelser. Jeg vil påstå at jeg alltid har følt meg som en ganske sterk jente, som har klart å komme meg gjennom en del kjipe ting her i livet. Skilsmisse, sykdom i nærmeste familie, min egen spiseforstyrrelse, dødsfall og lignende - jeg har vært gjennom mye for en jente på bare 20 år. Jeg har klart å komme meg sterk ut av det meste, men så har ikke hodet hengt helt med bestandig. Bekymringer har hatt en enorm plass i hodet mitt i løpet av de siste årene. Både for fremtiden, men også har hendelser fra fortiden fått gått på re-play store deler av tiden. Dette har resultert i at jeg har fått kjenne på en slags angst og panikk som jeg egentlig ikke har fortalt så mange om.

Jeg begynte å jobbe her i Malta som Live-dealer. En jobb jeg virkelig eelsket (bortsett fra en del ting i ledelsen), men selve jobben var virkelig midt i blinken for meg. Dette hadde jeg aldri trodd ettersom jeg var sikker på at jeg aldri kom til å bli komfortabel foran kamera, men det ble jeg altså fra første stund. Etter kanskje et halvt år i samme jobben startet jeg å føle en slags panikk når jeg var i studio. Det kom seriøst som lyn fra klar himmel, uten noen som helst forvarsel. Så klart ble jeg spurt om hva som skjedde, etter at jeg løp ut av studio med skjelvende stemme og alt, men jeg var aldri helt sikker på hvorfor. Jeg hadde virkelig ingen anelse, og alt var fint bare minutter senere. Dette skjedde bare oftere å oftere, fra en gang i måneden til ukentlig - til daglig. Noen ganger klarte jeg å "lure" meg ut av panikkanfallene, mens andre ganger ikke.

Dette begynte som sagt å skje oftere og oftere, men også utenfor arbeidsplassen. Som om jeg dro med meg følelsene fra jobb og hjem til det private livet mitt. Plutselig kunne jeg kjenne de samme følelsene når jeg satt ute i solen og hygget med meg venninner, eller bare når jeg var alene i min egen stue. Plutselig kjenner jeg svetten i hendene og pulsen øker. Samtidig prøver den ene delen av hjernen å berolige meg selv med å si "Slapp av Trine-Lise, dette går fint. Bare pust.", mens den andre delen av hjernen går i 300km/t og sier "Får du et panikkanfall nå? Hva er galt med deg? Kan du ikke bare være normal? Hvorfor er du sånn her?". Dette trenger ikke engang å vises på utsiden, og alt kan se tilsynelatende fint ut.

Jeg gikk til en psykolog for å se om jeg kunne finne roten til de tankene og følelsene jeg opplevde. Vi gikk gjennom en lang personlighetstest, etterfulgt av en enda lengre og dypere samtale der vi snakket om omtrent hele livet mitt, følelsene mine rundt ting jeg har opplevd og bekymringer jeg sitter med. Noe av det første hun sa var "Trine-Lise, du er en jammen meg en tenker". I tillegg nevnte hun ordet angst, og med en gang hevet jeg øyenbrynene og tenkte at "Angst, nei det er ikke meg."

Angst er et ord jeg alltid har assosiert med mennesker som sitter låst inne i deres eget hjem og såvidt ser dagslys. Det er kanskje dømmende av meg, men jeg har rett og slett aldri hatt kunnskap om nettopp det, før nå i senere tid. Jeg ville ikke engang innse at alt jeg opplevde hadde et navn - angst. Jeg trodde ordet angst ble brukt dersom du fryktet noe, men for meg handler det ikke så mye om frykt - heller frykten for angsten. Noen ganger skulle jeg ønske at det handlet om en frykt. Da hadde jeg visst hva det dreide seg om, og ikke sittet for meg selv og lurt på hva det er som gjør at jeg opplever disse tankene.

Disse følelsene har påvirket hverdagen min mer enn jeg kanskje vil innrømme, det siste året. Men jeg utfordrer meg selv hele tiden, for å forhåpentligvis kunne legge dette bak meg. Jeg tar mine egne forhåndsregler og har vært nødt til å kvitte meg med mennesker som påvirker meg i negativ retning. Det skal man aldri ha dårlig samvittighet over, for du er tross alt den viktigste personen i ditt eget liv, og det er viktig at du selv har det bra.

Likes

Comments

1. Kan du beskrive deg selv med 5 ord?
Positiv, tankefull, empatisk, sær og full av drømmer.

2. Hva har du alltid i vesken?
Mobil, headset, bankkort, vann og solbriller.

3. Hvilke nettsider/apper besøker du daglig?
Instagram, Facebook, Snapchat, White Noise, forskjellige blogger i tillegg til nettbutikker.

4. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Jeg liker egentlig ikke å prate i telefonen når jeg er sint / lei meg, men oftest skriver jeg til noen av søsknene mine eller en venninne.

5. Hva bestiller du på café?
Før ville jeg svart Iskaffe, men ettersom jeg ikke drikker koffein lengre vil svaret bli Is-Te eller te uten koffein.

6. Hva var det siste du skriblet ned på papir?
Liste over de jeg skal kjøpe julegave til.

7. Hvilke uvaner har du?
Knokkelknekking eller hva det nå heter. Irriterende, men bare.

8. Har du en melding eller beskjed du aldri kommer til å glemme?

Maaange! Mange fine, men og noen jeg skulle jeg ønske jeg kunne glemme.

9. Føler du deg ung eller gammel for alderen?

Jeg sier det ofte, - jeg er en 70 år gammel sjel i en ung kropp. Jeg liker jazz, brodering og liker generelt ikke å dra på byen. eller gjøre andre ting som 20åringer liker.

10. Har du en eller flere sanger du aldri går lei?
Tjaa, jeg går nok lei de fleste sanger til slutt, men her er noen av de jeg hører oftest på:

11. Har du noensinne vært i en ambulanse?

Det har jeg aldri vært, og det håper jeg at jeg ikke trenger å oppleve heller.

12. Har du noen piercinger?
Jeg har 4 piercinger

13. Hva synest du om tatoveringer?
Jeg syns tatoveringer kan være utrolig fint, men og utrolig stygt - alt ettersom.

4. Norge på sitt beste?

Det jo bli dette! Herregud så fint Norge kan være noen ganger.

5. Hva var det siste du kjøpte?
Jeg har kjøpt en del i det siste, men mest av alt julegaver. Bortsett fra det har jeg handlet litt til meg selv som dere kan se under. Jeg har eeendelig innsett at jeg trenger å kjøpe mer hverdagsklær og ikke kjoler og skjørt for alle pengene. Skapet mitt består nemlig av 90% klær jeg aldri bruker, eller venter på en anledning til å bruke de...

16. Hva gjør deg trist?

Åh det er mye! Jeg blir trist av rasismen som enda eksisterer i verden, jeg blir trist av alle barn som mangler trygge omgivelser, mennesker som lever i konstant frykt, mennesker som ikke har noen høytid å glede seg til, gamle som sitter ensomme dag etter dag, dyr som ikke har det bra, ja listen er lang.

17. Hvilke idretter har du vært innom?
Fotball har jeg spilt i en god del år, og jeg angrer ganske mye på at jeg sluttet da jeg gjorde det. Turn har jeg også vært innom men bare for en kort periode.

18. Hva gjør deg glad?
Det er også mye, men i hovedsak å tilbringe tid med familien min - spesielt tanteungene mine. Når ting er litt kjipt personlig, så klarer de likevel å fylle hjertet mitt med så mye positivt. Jeg føler meg så heldig!

19. Om du kunne reist til et land akkurat nå, hvor ville du reist?
Bortsett fra hjem til Norge, så ville jeg reist til Sør-Afrika tror jeg.

20. Hvor er dine drømme destinasjoner?
Det er så mange! Jeg vil reise til Sør-Afrika, Island, USA, Maldivene, Frankrike osv.. Jeg vil se det meste av verden!

Likes

Comments

Idag tok jeg med meg kameraet og gikk en tur bortover strandpromenaden til Spinola Bay i San Giljan. Det er en utrolig fin og ikke minst fargerik plass! Jeg ble sittende ved havet en god stund og bare koblet totalt av. Det er noe jeg har blitt litt flinkere på i det siste, nemlig å koble av. Skru telefonen i flymodus og ikke være så tilgjengelig hele tiden. Jeg tror alle har godt av det en gang i blant. ♥ Her får dere se noen bilder jeg tok tidligere. Nå skal jeg lage noe sen middag og bare slappe av.

Likes

Comments

Dagen startet klokken 09.00 da jeg våknet, gikk i stuen og koste meg med smoothie-frokost og litt blogglesing. Her ble jeg sittende en god stund før jeg stelte meg og hoppet i klærne for å deretter gå mot sentrum.

Jeg bor veldig nært sentrum, og elsker å gå bortover strandpromenaden og se palmetre etter palmetre. Altså, hvor nydelig er ikke dette?

Klokken 11.00 hadde jeg time på neglesalongen jeg vanligvis går til, men på grunn av en liten forsinkelse fra hennes side fikk jeg halet ut litt tid ved å gå litt rundt på forskjellige butikker. Det ble ingen innkjøp idag annet enn noen svamper og vaskepulver - sånne kjedelige greier med andre ord.

Etter en stund gikk jeg tilbake til salongen og fikk lagt påfyll på mine gamle negler, og jeg ble superfornøyd som vanlig. Jeg valgte å ikke file noe ned på lengden, men det gjør ingenting. Jeg valgte også en veldig mørk farge til meg å være, men foreløpig liker jeg den veldig godt.

Etter en hyggelig negletime spaserte jeg hjemover, men stoppet i blomstervognen for å kjøpe meg en bukett. Hver helg står det en gammel mann og selger blomster fra vognen sin, og jeg kjøper alltid med meg en bukett når jeg går forbi. Du betaler det du ønsker, så lager han en bukett utifra det.

Jeg betalte 5 euro (under 50 kr), og fikk denne nydelige buketten! Bildet er forresten tatt før jeg danderte den slik jeg ville ha den.

Da jeg kom hjem var det tid for litt vasking og rydding av leiligheten. Jeg fikk vasket både vegger og tak på soverommet, i tillegg til vinduskarmer og dørkarmer. Jeg skriver ganske ofte at jeg vasker og rydder, men her i Malta er luftfuktigheten så utrolig høy, noen ganger opp til 90% luftfuktighet, og dette betyr også at mugg trives svært godt. Dette er jo såklart det siste man vil ha i sin egen bolig, og derfor er jeg veldig nøye på å vaske ofte. Dessuten liker jeg å vaske å ha ting på stell.

Jeg fikk meg en aldri så liten powernap etter vaskingen, og det var utrolig deilig. Klokken 18.00 dro jeg og noen venner på MMA mesterskap. Dette har jeg aldri sett tidligere, men det var en grei opplevelse. Litt for mye blod og gørr for min del, men absolutt verdt tiden.

Etter et par kamper dro vi til et spisested som heter "Fat Louis", hvor de har utrolig god mat, og veldig greie priser. Jeg bestilte meg overraskende nok en biff, til tross for at jeg ikke er spesielt glad i kjøtt. Kjempegod mat, og service, så om du besøker Malta bør du dra innom her!

Nå skal jeg vaske litt klær før jeg legger meg til en koselig film. Håper dere alle har hatt en super dag, det har hvertfall jeg!


Likes

Comments

Hei dere!


I dag våknet jeg av alarmen klokken 04.45(!!) for å hive på meg treningsklærne og møte noen kollegaer for en frisk start på dagen. Jeg og 4 andre fra jobb dro på et event som het "Morning booster" som innebar først 1 time med yoga så 1 time Zumba. Deretter fikk vi deilig frokost fra Dr.Juice, blant annet smoothies, chiapudding osv. Når alarmen ringte tenkte jeg egentlig bare på å legge meg igjen ettersom det enda var helt mørkt ute og jeg følte meg som en zombie, men jeg er veldig glad for at jeg kastet meg i det og dro. Jeg ble veldig inspirert til å gjøre mer yoga, det er virkelig noe jeg liker. Zumba var også utrolig gøy, og mange år siden jeg prøvde sist.

Etter treningen dro vi til spaet på jobb for en time med avslapping i badstuen og deretter dusjing før vi gikk på jobb. For en start på dagen!

Bilder lånt fra Facebook

Jeg beklager for dårlige bilder, men det var rett og slett for mørkt i lokalet til at jeg klarte ta noen greie bilder. Jeg har satt kameraet på lading og tenker kjøre en "Min dag i bilder" i morgen! Nå har jeg vært våken i over 16 timer og klokken er bare 21, så jeg tenker jeg skal se en film og så ta tidlig kveld. Håper dere har det fint <3


Likes

Comments

Jeg har altså sånn julestemning, og har egentlig hatt det siden september(??). Julen er min favorittid på året, og jeg gleder meg like mye hvert år til familietid, julefilmer, tente lys og alt som hører til. Som dere vet har jeg en veldig stor familie og det er ikke så ofte vi alle er samlet. Derfor er det en ekstra spesiell tid, når vi alle endelig kan være sammen. I år blir det ekstra spesielt, ettersom dette året har bydd på svært mye. Når livet byr på utfordringer er det alltid godt å vite at man har familien ved sin side, og at vi sammen kommer oss gjennom alt.

I skrivende stund sitter jeg å ser etter julegaver på nett. Jeg har allerede bestilt en god del hjem til mamma, for å unngå julegavestresset i desember. Noe annet jeg har klikket hjem er disse to kjolene. Jeg tenker å bruke en av de på juleaften, men litt usikker på hvilken..? Jeg syns velour er såå fint!

Blå kjole HER // Grønn kjole HER

Likes

Comments

Jeg har helt glemt av dette innlegget som jeg skulle poste for lenge siden, etter et spørsmål om jeg kunne vise mine tatoveringer og skrive litt om betydningene. Vel, her er det. 


C'est la vie

Dette var den første tatoveringen jeg fikk og derfor har den kanskje litt ekstra betydning for meg. Jeg var 15 år på ferie sammen med mamma da jeg endelig fikk lov til å få min første tatovering. Noen reagerer sikkert på at jeg bare var 15 år, men jeg fikk nok mest sansynlig lov fordi den var såpass liten og anonym. I tillegg var det ikke noen spontan tatovering, men noe jeg hadde planlagt en god stund. Fem år etter og jeg liker den fortsatt like mye. Et fint minne jeg har med mamma. C'est la vie betyr "This is life" på fransk.

With every heartbeat.

Jeg og mamma var på ferie med en venninne av henne og en venninne av meg. Om jeg ikke husker helt feil var dette sommeren etter den første tatoveringen. Uansett, denne gangen ville jeg ha en litt større. "With every heartbeat" betyr for meg å verdsette livet med hvert hjerteslag. Denne ser jeg hver eneste dag og det er en fin påminnelse om å sette pris på både mennesker rundt meg og livet generelt.

Peace

Denne føler jeg ikke trenger noen beskrivelse annet enn at den passer personligheten min veldig godt, enkelt og greit. Jeg tok denne hjemme hos en venn, veldig spontant. Som dere ser på bildet så er den veeldig bleknet, og det er fordi jeg blødde så sinnsykt mye når han tatoverte, at blekket rett og slett blødde ut. Jeg har planer om å fylle på denne så snart jeg har tid (og tør,for denne var sykt vond).

TLGLAGKKT

Denne tok jeg samtidig som peace-tegnet, helt spontant. Det er forbokstavene til pappa, mamma og de syv søsknene mine. Jeg står familien min veldig nært og de betyr enormt mye for meg. Derfor ønsket jeg denne som et symbol på at de alltid er med meg. Dessverre er ikke tatoveringen spesielt fin, men det plager meg ikke. Den skal også fylles på når jeg bare orker og har tid.

L'amour fou

Også på fransk - og betyr "Crazy love". Denne er den mest spontane tatoveringen jeg har tatt, men jeg liker den veldig godt. Jeg tok denne her i Malta, nesten med en gang jeg flyttet ned hit, sammen med en venninne jeg har kjent siden jeg lærte prate. Et veldig fint minne.

AK47

Veeeel, dette er den andre tatoveringen jeg tok her på Malta. Jeg fikk noen spørsmål etterpå hvorfor jeg ville ha et gevær tatovert på kroppen min. Jeg kunne kommet med et svar som "Ja, den symboliserer det og det", men nei, jeg tok den kun fordi jeg ville ha den. Tatovøren elsket den, og ville til og med ha en selv. Jeg elsker den. (Det gjør ikke mamma)

Mamma og pappa

Her er min pappa og min mammas fødselsdatoer i romertall, tatovert på anklene. Jeg bestemte meg for å ta denne på anklene som et symbol på at foreldrene mine er grunnen til at jeg står oppreist og er den jenta jeg er i dag. Jeg er veldig takknemlig for alt de har lært meg om livet, på godt og vondt, og ville ikke byttet bort oppveksten min med noen annen.

De 7 chakraer

Sist men ikke minst. Denne er min absolutte favoritt av alle tatoveringene mine. Den symboliserer de syv energisentre i kroppen. Jeg lærte først om chakraene for en del år tilbake. Så begynte jeg å lese bøker om temaet og det har siden den gang vært noe jeg forholder meg til i det daglige. Sånn egentlig er ikke denne siden av meg noe jeg vanligvis prater om og deler med andre, ettersom jeg liker å holde det på et personlig plan. Uansett, jeg er såå fornøyd med denne!

Det var alle jeg har til nå, vi får se om det blir noen flere!

Likes

Comments

Nedenfor ser du min såkalte Bucketlist, ting jeg drømmer om og håper jeg skal fullføre før jeg dør. Drømmer er hvertfall min største drivkraft og motivasjon her i livet. Det blir spennende å se hvilke av punktene under jeg kan krysse av i løpet av de kommende årene.

Reise til Afrika å se ville dyr. Dette er noe jeg har hatt lyst til så lenge jeg kan huske. Jeg har alltid vært en dyreelsker, og dyr fascinerer meg. Etter jeg begynte på Netflix-serien Africa har jeg bare fått mer og mer lyst til å bare dra dit med en gang.

Skrive en bok. Ikke vet jeg hva den eventuelt skal handle om, men jeg har et ønske om å skrive noe som kanskje kan endre folks måte å tenke på. Lære andre, ting jeg selv har lært av egne erfaringer.

Svømme med delfiner i det fri. Delfiner er mitt absolutt favorittdyr, og etter å ha sett filmen "The Cove", har jeg ofte drømmer om å redde delfiner fra fangenskap. De er fascinerende på så mange måter.

Jobbe som frivillig med fattige voksne og barn. Jeg er enormt takknemlig for hva foreldrene mine lærte meg under oppvektsen, og fortsetter å lære meg den dag i dag om mennesker som ikke har det like bra som oss. Spesielt mammaen min har i løpet av de mine 20 år lært meg hvor godt det er å hjelpe andre som trenger det, og det vil jeg fortsette å gjøre.

Lære å snakke flere språk flytende. Jeg kan bare norsk og engelsk, grunnleggende svensk og fransk. Fransk skulle jeg så veldig ønske jeg brukte mer tid og energi på da jeg gikk på videregående og hadde muligheten å lære det skikkelig.

Designe mitt eget drømmehus. Haha, dette er noe jeg allerede har planlagt kanskje litt for godt allerede. Jeg vet sånn omtrent hvordan huset skal se ut, hvilke fliser jeg skal ha på badet og fargen jeg skal ha på soverommet..

Bli mamma. Føler ikke jeg trenger forklare dette mer, men jeg ønsker å en dag kunne se mitt eget barn vokse opp, lære det verdiene jeg tror på, og se det bli til et forhåpentligvis godt menneske.

Se Vinnie Paz live. Jeg hører på mye forskjellig musikk, men er det en artist som jeg har nærmest hjertet så er det Vinni Paz, spesielt i Jedi Mind Tricks. Jeg husker enda første gangen jeg hørte låt av JMT, og jeg hører fortsatt på de samme låtene, 8 år etter. Drømmen er altså å se de live.

Mestre meditasjon. Jeg begynner å få litt teken på det, men jeg har vanskelig for å tømme hodet mitt for tanker enkelte ganger.

Roadtrip i USA. USA er et land jeg vet veldig lite om, så å leie en bil og bare kjøre rundt å se på alle de fine stedene er virkelig noe jeg setter på ønskelisten.

Eie et feriehus en eller annen eksotisk plass. Kanskje Thailand, Maldivene eller et fint sted i Afrika?

Kjøpe en enveisbilett til et ukjent sted, kun med de aller nødvendigste ting. Dette er noe jeg vet hadde vært utfordrene for min del, ettersom jeg liker å ha en plan på ting. Jeg er nok desverre litt kontroll-freak..

Lære å spille et instrument. Jeg har veldig lyst å lære meg å spille piano, for jeg skal ha det i mitt fremtidige hus. Hadde vært kjekt om det ikke bare sto til pynt.

Dyrke egen mat. Jeg har lyst til å ha en svær grønnsakshage, jordbærhage og noen frukttrær i hagen min. Mer organisk blir det ikke.

Har du en bucketlist?

Likes

Comments

Ukens høydepunkt:

Team-eventen med jobben på Lørdag. Vi startet dagen med å dra til en kafè hvor vi spiste og drakk litt, før vi dro til noe som het Scavenger Escape. Der ble vi delt inn i grupper og fordelt på 3 rom. I hvert rom hadde vi 60 minutter på å komme oss ut, men for å klare det måtte vi gjennomføre flere gåter og mysterier. Det var utrolig gøy, og en egen liten seier for min del som ikke fikk antydning til panikk der inne. Jeg blir vanligvis ganske urolig av å føle meg innestengt.

Vi dro senere ut på middag, hvor vi hadde quizer, spiste god mat og drakk gode drinker. Det var utrolig kjekt å få bli bedre kjent med mine nye kollegaer, så dette var absolutt høydepunktet for uken.

Ukens nedtur:

Tinnitusen har vært veldig høy. Ellers har det vært en ganske positiv uke, og jeg kommer ikke på noen spesiell nedtur. Jo, kanskje når heisen klemte hånden min i døren, hahah.. Klumsete. Det var også veldig kjipt å gå glipp av den ene tanteungen min, og søsteren min sine bursdager.

Ukens tanke:

At jeg må komme meg på treningssenteret litt mer. Jeg var veldig godt i gang med treningen for en stund siden, med PT og alt. Så sklei jeg litt ut pga ryggsmerter, men nå skal jeg komme meg tilbake igjen. Det høres så teit ut, men trening hjelper seriøst på alt. Frustrasjon, stress, humør, søvn og what not.

Ukens beste snapchat bilde:

Jeg er sykt kjedelig på snapchat for tiden, så jeg tok et tilfeldig fra stories. Dette er hvordan 90% av bukser og tights sitter på meg, nemlig altfor lang i beina. Jeg ble dessverre utdelt korte bein og en litt for lang overkropp. Jaja, man må bare le av det.

Ukens antrekk:

Denne nydelige latex-kjolen som kom i posten for en stund siden. Jeg elsker den, og jeg gleder meg til å kunne bruke den uten å dø av heteslag. Haha, bare for å si det sånn, sto airconditionen på full guffe når jeg tok bildene med den på.

Ukens sang:

From a shell - Lisa Germano. Denne har jeg hørt på non-stop, rett og slett fordi den er så rolig og fin. Ofte blir jeg så trist av sånne typer sanger, men denne her er bare vakker.


Ukens irritasjon:

Naboen som starter drillen klokken 6 om morgenen og holder det gående til sent på kvelden. Han har holdt på med dette prosjektet siden jeg flyttet inn i leiligheten min i april. En annen ting som irriterer meg er at jeg vasker og rydder leiligheten så ofte, men likevel lærer jeg ikke å holde det ryddig. Jeg er en ryddig person som blir stresset av rot rundt meg, så hvorfor er det så vanskelig å holde det ryddig?

Ukens cravings:

Smoooothie! Vanligvis er jeg ingen smoothieperson, med mindre jeg lager den selv, men jeg har hatt så lyst på det i det siste. Jeg dro på supermarkedet og kjøpte alle typer smoothie de hadde, men disse to ble favorittene. Såå godt! Og ikke akkurat den verste cravingsen heller.

Akkurat nå:

Akkurat nå sitter jeg i stua i en oversized barbiegenser og castoroil i håret. Jeg prøver intenst å få håret till å vokse seg langt og fint og da prøver jeg alle kjerringråd. Jeg blander forresten castoroil med kokosolje for å få en litt tynnere konsistens. Nå skal jeg se videre på Dr.Phil episoden om Making a Murderer!


Hvordan har din uke vært?

Likes

Comments