Header

Hello.

Idag har jag lust att dra fram ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat...

Mobbning.

Om du som läser detta, precis som mig själv blivit mobbad eller kanske är fortfarande av en eller annan tragisk anledning så vill jag bara börja med att skriva som alla säger men som faktiskt är sant.

-Dem är svartsjuka på dig.

Jag vet utav egen erfarenhet hur svårt det är att tro att dem där "coola" kidsen skulle vara svartsjuka på just dig? Du som bara har 1-2vänner eller inga alls kanske?

Snälla kära dig, tänk om.

Tänk dig själv när du går på t.ex. stan, så ser du den där as vackra bruden som det bara lyser om och man blir nästan förbannad för att man blir så frustrerad och tror att man själv inte är lika "hot".

Det är grejjen? Du är inte ensam om att tänka sånna tankar. Alla tänker dem, oavsett om dem säger det eller inte och där har ni svaret. Just du behöver inte tycka att du är den mest attraktiva, rikaste, populäraste, fräschaste, trevligaste osv osv för att alla människor ser från olika vinklar. Dem som mobbar just DIG är svartsjuka för att DU har något dem vill åt. Det kan vara bandet i din familj, rikedommarna du/dina föräldrar tjänar, kläderna du har på dig, vännerna du har, glasögonen du har på dig eller till och med hårförlängningarna du hade råd med.

Det folk inte tänker på är att bakom alla "rikedommar" så finns alltid problemer. Ingen lever 100% lycklig och felfri.

Hon som hade råd med hårförlängningar och kallades "mamma betalar allt" hade faktiskt sparat ihop dem 5-10 tusenlapparna sen år tillbaka. Hon som hade det där starka bandet i sin familj, lider varje dag över att hennes pappa aldrig är hemma utan skickar bara pengar för att dem ska klara sig. Eller dem där fina kläderna hon hade på sig, var bara säckar som dem fått av mammas bästa kompis dotter som växt ur allting och ville bli av med det.

ALLA har sin unika personlighet och jag tänker inte sitta här och säga att jag tycker alla människor är vackra osv osv för det tycker jag verkligen inte och jag tycker inte om alla människor. MEN innan du dömmer så vill jag däremot skriva att jag dock Älskar alla människor för att dem vågar vara sig själva och för att dem föddes med helt olika unika personligheter! För utan människor att inte tycka om, att inte hålla med osv så hade världen vart en så piss dålig och fejkad plats att leva på.

Bara stå rak i ryggen för den du är och för det du tror på för det kommer ALLTID finnas personer som uppskattar dig för den du är, och dem som inte gör det? Tråkigt att behöva göra dem besvikna genom att inte ge den den uppmärksamheten dem saknar.

❤️


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I den här kategorin så hyllar jag mina favorit youtubers och delar deras och andras klipp som jag anser värdefulla eller allmänt tillfredställande att kika på!

Den youtuber jag tänker hylla i mitt första inlägg är som rubriken lyder Therese Lindgren! Hon är en så enormt stor inspirations källa för mig, hon är alltid sig själv och hon står för sina fel och brister. Denn video rekommenderar jag att du klickar på för att det är otroligt roligt att se resultatet på hennes monster naglar men också för att jag skrattade så mycket genom denna video pga hennes extrema energi!


Likes

Comments

Jag personligen tycker dessa jeans är så extremt snygga och dessa är garanterat "one of my desires"! Jag har alltid velat haft vita jeans men har aldrig tyckt att vitt klär min kroppsbyggnad men nu senare i livet med en liten viktnedgång så kan jag faktiskt se mig själv i dessa!

Vita höga jeans är inte bara snyggt utan det är ju extremt bekvämt också?! Sen jag köpte mina första högmidjade jeans så har jag ALDRIG använt "vanliga" jeans igen. Det är bekvämt och snyggt pluss att du slipper tänka på att täcka dig när du sätter dig ner ;) Jag tror alla vet vad jag menar med det. haha.

Den dagen ekonomin tillåter att jag köper dessa så ska jag absolut visa er hur dem sitter på mig och tankar kring dem och köpet. (Leveranstid och service)

Om du skulle vilja ha dessa så skriver jag länken här nedanför så att du också kan klicka in och kika!

https://stylewish.me/store/click/2602/10015

Likes

Comments